2777
2789
وا نمیشه که قبرستون نرفت من پارسال جفت مادربزرگامو از دست دادم میرم بهشت زهرا گاهی

خدا رحتمت کنه جاشون بهشت درسته نمیشه رفت اما خب بهت چله میندازن من خودم مادربزرگم فوت شده خیلی از قبرش دور بودم 

همون چله اونا بهت افتاده اگ یه گربه مرده دیدی اینکارو انجام بده بخدا رد خور نداره

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

وا نمیشه که قبرستون نرفت من پارسال جفت مادربزرگامو از دست دادم میرم بهشت زهرا گاهی

میری هم عزیزم بگو زیر لب بریدم چله اون چیزی ک بهت گفتما

بعد اصلا پشت سرتو نببین تا  رسیدی خونه هم غسل چله انجام بده به نیت چله 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میری هم عزیزم بگو زیر لب بریدم چله اون چیزی ک بهت گفتمابعد اصلا پشت سرتو نببین تا رسیدی خونه هم غسل ...

ممنون عزیزم ♥️ 

ولی اونا تازه مردن من ۱۰ ساله ناباروری دارم 

اگ دیدم انجام میدم 

فقط باید موش یا گربه باشه؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خدا رحتمت کنه جاشون بهشت درسته نمیشه رفت اما خب بهت چله میندازن من خودم مادربزرگم فوت شده خیلی از قب ...

حتما هم چهارشنبه غسل کنی 

ممنون عزیزم ♥️ ولی اونا تازه مردن من ۱۰ ساله ناباروری دارم اگ دیدم انجام میدم فقط باید موش یا گربه ب ...

شاید چله یکی قبلا بهت افتاده خودت نفهمیدی 

باز بیشترگرع افتاده حتما انجام بده عین این روششو بخدا رد خور نداره چون من دیدم اجیم باردارشد بخدا آجی منم دیر باردار شد تا اینکه چله بری کرد تو  نی نی سایت هم سرچ کنی  بچه ها گفتن تاثیرشو 

میری هم عزیزم بگو زیر لب بریدم چله اون چیزی ک بهت گفتمابعد اصلا پشت سرتو نببین تا رسیدی خونه هم غسل ...

سلام. میشه به منم بگی. توی یه تاپیک دیگه هم پرسیدم جواب ندادی‌.

من کی ازدواج میکنم؟ چجور ادمیه؟ هرچی از ویژگی های مثبت و متفی اخلاقی و ظاهریش به ذهنت میرسه بگو.. کلا زندگیمون چجوری میشه؟ شغلش در چه حیطه ایه؟؟ هرچی حست میگه بهم بگد

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
ممنون عزیزم ♥️ ولی اونا تازه مردن من ۱۰ ساله ناباروری دارم اگ دیدم انجام میدم فقط باید موش یا گربه ب ...

آره رو قبر مرده هم میشه هم میگن گناه داره خب 

ولی موش و گربه چون روح ندارن حیوون ها اشکال نداره سنگینیت بیوفته بهشون پیدا میکنی انقد هستش بخدا بعدش حس سبکی بهت دست میده به گفته اجیم

آره رو قبر مرده هم میشه هم میگن گناه داره خب ولی موش و گربه چون روح ندارن حیوون ها اشکال نداره سنگین ...

خب منظورم پرنده نمیشه؟

انجام میدم عزیزم کاری نداره 🥲 اگ پیدا کنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خب منظورم پرنده نمیشه؟انجام میدم عزیزم کاری نداره 🥲 اگ پیدا کنم

بیا تگت کنم تو یه تاپیک خانمه گفت باردارشده ن پرنده ن گربه و موش باید باشه چون اونا زودتر سنگینی بهشون میرسع  پرنده ها بی ازارن 

سلام. میشه به منم بگی. توی یه تاپیک دیگه هم پرسیدم جواب ندادی‌.من کی ازدواج میکنم؟ چجور ادمیه؟ هرچی ...

@کاکتوسرنگی    نمیگی؟؟؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
قد متوسطی داره نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه چشمای کشیده مشکی ابرو های مشکی بلند موهاشو میده بالا اصولا ...

عزیزم میتونی بگی ک چرا هی پیام میده و ول کن نیس؟

کاربری دست دونفره❤️

عزیزم میتونی بگی ک چرا هی پیام میده و ول کن نیس؟

دوست داره

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

2790
2778
2791
2779
2792