2777
2789
@مولورین‍ ‍ ‍ تاپیکت رو ک قفل کردی لااقل بیا بگو خواهرت ک ب پدرت گفت چیشده اخرش چیشد؟@مولورین

عزیزم خودمم میخواستم بگم طرف نخونده به چیز می‌پرونه اعصابمو خرد کرد . خلاصه ش میشه پدرم با پسره صحبت کرد و گفتش که بعد از اين که دفاع دانشگاهشون تموم شد از اون شهر باید بیان یا شهر ما یا یه شهر دیگ که کلا جفت طرف مستقل زندگی کنن از خانواده ها . گف دفعه ی دیگه دخترمو تنها بزاری تا ابد باید ور دل مامانت بخوابی . خواهرم مهریه ش زیاده پسره ماستشو کیسه کرد . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودمم میخواستم بگم طرف نخونده به چیز می‌پرونه اعصابمو خرد کرد . خلاصه ش میشه پدرم با پسره صحبت ...

خب تو همه تاپیکها حرف زیاده... دیگه کسی ک تاپیک میزنه باید تحمل همه حرفی رو داشته باشع

خیلی خب حالا خوبه دامادتون قبول کرد انشالله هیچوقت دیگه مشگلی براش پیش نیاد... اتفاقا خیلی هم فکر خوبیه....‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

سلام عزیزان وقتتون بخیر💗

هر بانکی الان یه اپلیکشن داره ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست❤

ویپاد رو از بازار یا مایکت دانلود کنید و مرحله به مرحله با وارد کردن اطلاعاتی که از خودتون میخواد نصبش کنید💗

خیلی راحت و نصبش کاملا رایگان کارت بانکیشم رایگان میاد درب منزل💗

ویپاد وامهای بسیار خوبی داره اکثر خانمهای تاپیک این برنامه رو دارن❤

تو یه مرحله از نصب ویپاد کد م ع رف ازتون میخواد اگه تمایل داشتید ممنون میشم کد م ع رف بنده رو بزنید همش با حروف بزرگ

کد م ع رف:SP8X3Q

سلام ابجیا😍

بیاین ببینین چ‌ چیز خفنی پیدا کردم🤯سایت زیر طلای رایگان میده هر دهک فرق می‌کنه بین پنج تا پنجاه میلیون🥰😱😱😱😍هر کد ملی فقط یکبار می‌تونه بزنه بیشتر نمیشه😢اما همه اعضا خانوادتون رو بزنید و سهمیه طلاتون رو بگیرین💃💃💃😋بعدش بفروشید و برداشت بزنید به کارت بانکیتون😍😍😍منم دعا کنید😉

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-cj40d

راسی خط و کد ملی باید به نام یک نفر باشه وگرنه نمیده

با کاربری قبلیم یک بار پربازدید شدم

بله زیاد خوب نیست و باید کلی پست جواب بدهی

با کاربری جدید حوصله تاپیک زدن ندارم زیاد، کلا خیلی تنبلم نسبت به نوشتن و تایپ کردن...

به واسطه شغلم یک چیزهایی می بینم و می شنوم که اگه در موردشون بنویسم احتمال پربازدید شدنش زیاد هست ولی انگیزه ای برا پربازدیدی ندارم چون پاداش خاصی نداره

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

دغدغه🥲😂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…