2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا حالا دوبار پربازدید شدماونم چیزهایی که هیچوقت فکر نمیکردم یکبار درباره نخود زدم تاپیکیکبارم در ...

این چه نام کاربریه؟ 

واقعا سه تا پستون...؟ 😂😂

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))

تو رو خدا دعام کنید به حاجتام برسم تو وضعیت خیلی بدیم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

الان پربازدید شدی:)

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فقط دسته بندب و تالاری که واسه پست انتخاب شده رو 😑😂💔 حواسم نبود باید متفرقه میزدم 😑🤦🏻‍♀️

من همیشه روانشناسی میزنم مگ فرقی داره؟؟

اگه کتاب خیلی قشنگ می شناسید معرفی کنید ❤️اگه سریال های قشنگی مثل هری پاتر می شناسید معرفی کنید 🙏🌱یادگرفتم پس تغییر کردم 🌱

اسیییی مبارکهههه 

آقاااا رفتی اون بالا بالاها یادت نره ما هم سهیم بودیم آاااا

فقط نمیدونم چطور خوابم بردددد🙈🙊

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐