2777
2789
عنوان

زنه شوهرم رو ول نمیکنه چیکار کنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ چیزی از اون زنه نگیر جادوت میکنه

عزیزم شوهرمنم با اینکه بامن ازدواج کرده ولی هنو بفکر یکی دیگس ب من هم میگی بخدا راس میگم 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

یا مثلا هی به بهانه های مختلف برو پیش شوهرت چمیدونم مثلا خیابونی بگو هوس مثلا شیرموز کردم تنهایی دوس ندارم اومدم اینجا باهم بخوریم اینو خریدم دو دلم اومدم ببینم نظر تو چیه اگه خوب نیس الان که بیرونم عوض کنم بهانه های اینجوری

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

خب با توجه به اخلاق همسرت نمیشه واکنش خاصی نشون داد بچه داری؟؟ اگه بچه نداری چند روزی بگو حوصله ام س ...

اره بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بست بشینم اونجا ولی شده گاهی برم از وقتی این رفتارا رو دیدم رفتم باهاش محکم و سنگین برخورد کردم ولی از رو نمیره

چه شوهرتو امام سیزدهم کردی میدونم اله میدونم بله کرم از خود درختع شوهرت چراغ سبزنشون داده ک پررو شده ...

شوهرم و امام نکردم خانم اخلاقیاتش دستمه شما اخلاق شوهرت دستت نیست

گفتم که شوهرم هوای همه رو داره هوای اینم داشته خیلی چیزا هست که خب اگر بخوام بنویسم طولانی میشه 

دیگه ما زنا میفهمیم کدوم زن کرم داره کدوم زن نداره

درضمن اگر فکر میکنی حرفام دروغه زحمت بکش برو بیرون 

ی چند مدت بگوحوصلم خونه سر میره میخام بیام اونجا سرگرم شم تو کاریم کمکت کنم برو اونجا و زیر نظرش داش ...

جلو من قربون صدقه و از این حرفا نمیزنه اخه فققط حرفای کاری و حساب کتاب و اینا وسطاش مثلا دوتا شوخی عادی هم میکنه تو پیام و رودررو به شوهرم اینجوری میگه

شوهرم و امام نکردم خانم اخلاقیاتش دستمه شما اخلاق شوهرت دستت نیستگفتم که شوهرم هوای همه رو داره هوای ...

حالا ب اخلاق شوهر منو من کار نداشته باش ربطی ب تاپیک شما نذاره  تاپیک زدی نظر خاستی نظر دادیم  اگ اخلاقشو میدونی چرا تاپیک زدی پس؟؟؟ اره میرم بیرون شماهم ریپ نزن 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
جلو من قربون صدقه و از این حرفا نمیزنه اخه فققط حرفای کاری و حساب کتاب و اینا وسطاش مثلا دوتا شوخی ع ...

بهش حالی کن که از همه چی خبر داری

مثلا چند روزی ک اونجایی بگو اره فلان پیامو به شوهرم دادی گفتم بهتر جواب خانم یزدانی رو بده ولی گفته نه باید حدشو بدونه اونجوری جواب داده بازم بخشید یجور بهش بزن ک بفهمه هم خبر داری از همه چی هم بفهمه شوهرت اینکاره نبست

برو با زنه گرم بگیر و بهش بگو از من نشنیده بگیرچون زیادی با آقایون راحتی تو محیط کار خوب نیست چند بار همسرم خواسته بهت بگه دیگه نیا من نذاشتم می‌دونم که گرفتاری حواست به رفتارت باشه و رو کارت تمرکز کن  

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
نمیشه عزیز بعضیا به یک صورت دیگه ازش استفاده میکنند زندگی شون نابود میشه فقط دستور برای افراد حرام ب ...

وای تورو به خدا اگه چیزی بلدب به من بگو با دوتا بچه آواذه نشم بهت درخواست دادم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم