2777
2789
عنوان

یه قبل وبعد میزارم از بینیم ببینید تغییر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 31089 بازدید | 869 پست
قرص اناهیل که تا دو ماه حدافل باید خورد چرا نمیخوری؟میخوای یک دکتر دیگه واس احتیاط برو مراقبتای بعد ...

اشتباه نوشتم میخورم هنوزم آناهیلو روزی یکی یا دوتا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت سکنجبین و الوورا بخور خیلی خوبه واس ورمما گوشتیا باید صبرمون زیاد باشه عزیزم تا یکسال همش تغییر ...

کجا میفروشن سکنجبین ؟شنیدم خوبه 

آلوورا رو چجوری مصرف میکنی 

با خوابیدن ورم که این سوراخای افتضاح درست نمیشه کج وکوله ست چین چینه از نزدیک

شربت سکنجبین و الوورا بخور خیلی خوبه واس ورمما گوشتیا باید صبرمون زیاد باشه عزیزم تا یکسال همش تغییر ...

به من گفته ۱تا ۲سال 

ترمیمم ۱سال ونیم بعد عمل انجام میده

کجا میفروشن سکنجبین ؟شنیدم خوبه آلوورا رو چجوری مصرف میکنی با خوابیدن ورم که این سوراخای افتضاح درست ...

ببین ورم دو طرف باهم اندازش فرق داره یک شمت بیشتر ورم میکنه واس همین سوراخا نامتقارن دیده میشه

من کلا خودم شربتارو درست میکنم بیرون که معلوم نییت چین

سرکه اصل و خوب نعنا شکر قهوه ای و آب واس سکنجبین.

واس الوورا خود برگ الوورا هر برگه تو یکروز میخورم، میتراشم همه گوشتاش دربیاد میریزم با شکر و اب میکسر

وای به من که آینه ندادن ببینم ولی بعد دو روز دیدم دماغمو ترسیدم الان خیلی بهتره کم کم حالت میگیره او ...

دماغم گوشتی بود ولی الان ب نظرم افتضاح تر از قبله

نمیدونم چ غلطی کنم دارم دیونه میشم

ببین ورم دو طرف باهم اندازش فرق داره یک شمت بیشتر ورم میکنه واس همین سوراخا نامتقارن دیده میشهمن کلا ...

عزیزم بیشتر توضیح میدی سرکه چقدر آب چقدر شکر باید قهوه ای باشه ،؟معمولی نمیشه ؟

سوراخای من از ورم نیست سمت چپم دفرمه شده انگار غصروف زیر نوک تحلیل رفته

دماغم گوشتی بود ولی الان ب نظرم افتضاح تر از قبلهنمیدونم چ غلطی کنم دارم دیونه میشم

دقیقا میگن تا ۶ماه همینجوری بزرگه یه روز بزرگ یه روز کوچیک یه روز کج یه روز صاف بایدصبر کنی 

ماساژیادت نداده ؟

عزیزم بیشتر توضیح میدی سرکه چقدر آب چقدر شکر باید قهوه ای باشه ،؟معمولی نمیشه ؟سوراخای من از ورم نیس ...

من به خاطر اینکه شکر سفید خیلی ضرر داره اصلا نمیخرم

شما هرطور صلاح میدونی

یک بسته نعنا بگیر، یک لیوان سرکه، یک لیوان آب، شکر بسته به ضائقتونهاز یک لیوان شروع کن ببین چقد لازمه

چون گوشتیه عزیزمگوشتی تغییرش خیلی زیاد نیست ولی بهتر مگه نشدی از قبلت؟ پس راضی باش

آره ولی امروز داداشم گفت پولتو انداختی تو جوب شبیه قبلت هنوز 

مرسی عزیزم عرق نعناع منظورته

نه سبزی نعنا

بشور کامل

سه قسمت کن و هرکدوم یک مرحله بریز تو قابلمه رو گاز که شکر و سرکه و اب توشه

مرحله اخه که ریختی گازو خاموش کن درشو ببند که عطرش بپیچه

بعد یکساعت صافش کن که نعناها توش نره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش