2777
2789
عنوان

دلیل برای هنرستان رفتن بگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست

اگه به گرافیک علاقه داری حتمابروگرافیک .منم رشته م گرافیک بود .خیلی رشته ی شادوخوبیه 

نصف درسات عملیه .بقیه خوندنی .من که عاشق رنگ هاوطراحی وعکاسی هستن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاردانش نرو فقط

چرا😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من که خودم انسانی بودم و عاشق انسانی هستم 

اگه علاقه داری برو هنر چون رشته ی زیبایی هست و کاری هم به کسی نداشته باش که میگن جو هنرستان بده تو باید هدفت درس خوندن باشه 

اگه فکر میکنی انسانی راحته اصلا نیا 

من که عاشق این بودم بشینم پای درس ادبیات .جامعه‌.تاریخ

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟

نظری بخون 

بقیه رشته هارو خارج از مدرسه هم میتونی با چهارتا کلاس یاد بگیری ولی اگه یه روز به رشته نظری نیاز داشتی کی حال داره این همه درس سختو بخونه😐برو نظری

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

اگه شغلی که در اینده داری مهمه برات خب انسانی بهتره

هنرستانم پول خوبی توشه(طراحی دوخت،مدلینگ و..) اگه واقعا علاقه داشته باشی موفق میشی و فقط به خاطر اینکه بگی چون اسونه برم، اینکارو نکن چون اونجام سختگیری خاص خودشو داره 

انسانی هم درسای اصلیش ادبیات و عربی و تاریخ و ایناست اگه میتونی هندل کنی برو، موقعیت شغلی و مدرکت در اینده ب کارت میاد

بدنسازی طراحی کسب و کار فروشندگی مشاورمربی تیم یا ورزش یا هنر

اینا که که کلا ازهم جدان

بهتره بری مشاوره تا دیر نشده صرف اینکه استعدادتم در نظر بگیری

تیت شخصیتی هم بهت کمک میکنه

رتبه هنرتون چنند شد ؟ کدوم استان ؟؟

من اول رفتم یه رشته مهندسی، بعد انصراف دادم آزاد نقاشی ثبت نام کردم که کنکور نداره. هرچند پیشنهادم اینه که با کنکور برید دانشگاه دولتی مثل هنر یا تهران

اما اگه میخوای درصد احتمال موفقیت رو بسنجی

بهت باید بگم همکلاس من همون سال که همه بچه های ریاضی کنکور دادیم اون هنر داد و رتبه ۱ منطقه ۲ شد و الان دانشگاه تهرانه

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
من اول رفتم یه رشته مهندسی، بعد انصراف دادم آزاد نقاشی ثبت نام کردم که کنکور نداره. هرچند پیشنهادم ا ...

خیلی متشکرم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

شغلم به مدرسه و درس ربطی ندارد حقیقتش ماهی ۳۰_۴۰ راحت هم من هم دوستم در میاریم ازش اون دوستم ترک تحص ...

مشاور تحصیلی گرفتی؟ شاید بهتر کمکت کنه، میتونی کتاب‌های رشته‌ها هم نگاه کنی و چند تا ویدئو درباره درس‌ها نگاه کنی. درباره رشته‌ها تحقیق کن مثلا رشته هنرستان چند تا کتاب‌هایش نهایی اما برای دبیرستان بیشترشون هست 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!