منم همینو میگم هنوز که عقدم طلاق بگیرم انقد دلم میخواد بگیرم با یکی حرف بزنم این چندروزه همش زدن سرم که مشکل از تویه فقط میخوام بگیرم گریه کنم کله روزو😂🤦
وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
منم همینو میگم هنوز که عقدم طلاق بگیرم انقد دلم میخواد بگیرم با یکی حرف بزنم این چندروزه همش زدن سرم ...
عزیزم🥲
تا زوده باهاشون حرف بزن که تحمل همچین ادمی سخته
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سه ساله دارم تحمل میکنم بعد چتاشو كه همین چندروز پیش بهم گفت تو دوست پسر داری....یا میگفت دورویی همش ...
یاخدا🥲
امیدوارم بتونی متقاعدشون کنی
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE