2777
2789
عنوان

مرد بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 64 پست
ایشالا خدا درست کنه برات عزیزم به طلاق فکر نکن بیشتر سعی کن زندگیتو بسازی به خدا درست میشه همه چی با ...

فقط امیدوارم روش زندگیش رو بچه ام تاثیر منفی نگذاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط امیدوارم روش زندگیش رو بچه ام تاثیر منفی نگذاره

نه ایشالا که اینطور نمیشه 

یه طوری حرف بزن باهاش شرمنده بشه بگو تن سالم داری زشته واسه یه مرد مثل زنا همش تو خونه باشه

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

به خدا تهران بودی هر کاری از دستم بر میومد برات انجام میدادم فقط از راه دور میتونم واست دعا کنم

قربان قلب مهربانت.اینجا آنقدر فامیل هست که دلش رحم نیست البته من جلوشون نمی‌گم بیکاره حتی جلوی خواهراش میگم سر کار هست آبرو داری میکنم نمی‌خوام با  ترحم نگام کنند ولی اوایل فرزند دار شدنم  هم میدونستند اما هیچ واسطه ای نمیشدند

قربان قلب مهربانت.اینجا آنقدر فامیل هست که دلش رحم نیست البته من جلوشون نمی‌گم بیکاره حتی جلوی خواهر ...

از فامیل هیچی در نمیاد خیالت راحت

غریبه هزارتا کار واسه آدم میکنه

از فامیل هیچی در نمیاد خیالت راحتغریبه هزارتا کار واسه آدم میکنه

اره واقعا اول که خدا دوم خدا بعد هم غریبه خیلی بهتره.صبح تاپیک زدم مامانم میلیونی تو حسابش بعد زنگ زده به من دویست تومن داری بدی.اخه بگو خانوم کم بدبختی دارم

میگم بهش حتی گاهی تهدید هم میکنم میگه صبر کن 😑

ای خدا پشتش باد خورده مگه بیکاری حال داده بهش 

نمبخوام کارای منفی بگم بهت انجام بدی 

فقط خدا درست کنه معلومه آدم صبوری هستی

اره واقعا اول که خدا دوم خدا بعد هم غریبه خیلی بهتره.صبح تاپیک زدم مامانم میلیونی تو حسابش بعد زنگ ز ...

آره خوندم تاپیکتو واقعاً آدم میمونه چی بگه 

آدما خیرشون نمیرسه هیچی دردسرم هستن یه سریا

ای خدا پشتش باد خورده مگه بیکاری حال داده بهش نمبخوام کارای منفی بگم بهت انجام بدی فقط خدا درست کنه ...

بخدا بازهم تو این شرایط گفتن ندارم واسطه ی خیر زیاد میشم چه از طرف خودم چه از طرف دیگران.میگم شاید خدا دید و این آدم شد.اما انگار بی فایده

بخدا بازهم تو این شرایط گفتن ندارم واسطه ی خیر زیاد میشم چه از طرف خودم چه از طرف دیگران.میگم شاید خ ...

کلاً خدا تو مسائل مالی و عشقی هیچ دخالتی نداره هیچ وقت

آره خوندم تاپیکتو واقعاً آدم میمونه چی بگه آدما خیرشون نمیرسه هیچی دردسرم هستن یه سریا

مثلا یه کیلو آلوچه خشک میده قشنگ زنگ میزنه پولش رو بریز

خود شوهرم در جریان مشکلات من هست پیش خودش نمیگه بابا این بنده خدا گناه داره

مثلا یه کیلو آلوچه خشک میده قشنگ زنگ میزنه پولش رو بریزخود شوهرم در جریان مشکلات من هست پیش خودش نمی ...

😅😅😅

چه جالبه به خدا انگار خبر از زندگیه شما نداره