2777
2789
عنوان

مرد بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خداحفظت کند.خانه چطورخریدی باهمچین شوهری؟

طلاهای عقدم تو دوران عقد فروختم و پول جهیزیه ام رو بعد زمین خریدم و بعد زمین گرون شد یه آپارتمان نود متری خریدم.

شغلش چی هست؟اعتیاد همیشه سایه اش هست.شوهر بیکار منم یه مدت قرص می‌خورد ولی نمی‌دونم چرا یکهو گذاشت ک ...

الان میره شرکت کارگر هست.موادصنعتی میکشید بدجور.داشت کارتن خاب میشد که ترکش دادیم.بابدبختی نون شب نداستیم باور کن.دوسال ونیمه ترکه ولی چندین بار لغزش کرده دیروز توی ماشین قراضه اش موادپیدا کردم.خداراشکر شوهرت قرص نمیخورد.ولی اینکه میگی بی انگیزه وتاظهر میخابدشایدچیز جدیدی مصرف میکند.مواظبش باش.بزارش زیرنظر

اگه زندگیتو دوس داری سعی کن اونو وادارش کنی که بره کاری دست و پا کنه واسه خودش.

اخیرا میگه خودم از سردرگمی و بیکاری خسته ام تخصص هم داره اما نمی‌خواد شرکت خصوصی بره

اخیرا میگه خودم از سردرگمی و بیکاری خسته ام تخصص هم داره اما نمی‌خواد شرکت خصوصی بره

همین خونهوای که دارین آرزوی خیلیاس 

صحبت کن باهاش تشویقش کن سر کار بره زندگیتونو بسازید به خدا

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

مادر خوبی هستیغیر انتفاعی هم لازم نیست ثبت نامش کنی اما اصلا شوهر خوبی نداری

شوهر آویزان هست.باورت میشه از غضب خدا میترسم حتی اینها رو می‌نویسم میگم ناشکری نکنم.ولی خب من دلم میخواد بشه بهش تکیه کرد.دائم وام میگیریم میدیم جای وام

همین خونهوای که دارین آرزوی خیلیاس صحبت کن باهاش تشویقش کن سر کار بره زندگیتونو بسازید به خدا

میگه این شرکت خصوصی ها فایده نداره اگه بهت بگم چقدر مدرک داره و از کجا می گی واقعا دیوانه هست