2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 50 پست
iui جواب میده؟؟؟

ببین چون از توی مایع منی اسپرم های سالم رو درمیارن میشورن و به رحم تزریق میکنن برای کسایی ک مشکل اسپرم دارن یه معجزس 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میکم باید حداقل ۵ میبیون اسپرم سالم داشته باشه

نه من کمتر از اینم شنیدم خیلی بستگی ب دکتر و مرکزش داره بعد دارو هایی ک استفاده میکنین چ شما و شوهر و امپولایی ک میزنن همش باید دقیق و سروقت باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ان شالله که نتیجه بگیری . اول اینکه دنبال علائم حاملگی نباش تزریق کردی فکر کن روزای عادی هستی به حاملگی فکر نکن .استرس از خودت دور کن. اگه تیرویید نداری نشاسته گل یا گندم تا ۵ روز یه لیوان اب کن بخور. پله نرو جارو برقی ام نکش. بدنت خنک نگه دار حمام تایم کوتاه و اب خنک باشه. سعی کن خودتو مشغول کنی 

ان شالله که نتیجه بگیری . اول اینکه دنبال علائم حاملگی نباش تزریق کردی فکر کن روزای عادی هستی به حام ...

من دیگه انقد هرماه چالش و علائم جدید داشتم باردارم بشم باور نمیکنم عادی شده برام علائم داشتن 

شما خودت انجام دادی؟

خیلی خیلی لطف کردی عزیزدلم ممنون بابت توضیحاتت یه دنیا تشکر❤️❤️❤️

من فردا میرم درد واینا داشت؟ ایو ای برای کسایی ک اسپرم شوهرشون ضعیفه معجرس

سلام من نه خودم نه همسرم مشکلی نداشتیم برای تعیین جنسیت بود نگرفت

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول

من بعد از ۹ سال ناباروری با یکبار iui نتیجه گرفتم دخترم هفته دیگه تولد ۲ سالگیشه

سلام عزیزم میشه بگی چقدر بعد از نمونه اسپرم واست تزریق انجام دادن که مثبت شدید

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول