2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 44 پست
حتما باید دکتر زنان بنویسه ؟؟با بیمه تامین چند درمیاد؟

بیشتر فوق تخصص ناباروری مینویسه 

دکتر زنان هم احتمالا میتونه 

هزینش حداقل یک میلیون و ششصد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دو ساعت قبل از عکس رنگی شیافهای مسکن استفاده کن...یکی دوتا مسکن هم بخور ...اون دردی که میگن نیست.دوست منم ترسونده بودن من باهاش رفتم.البته جایی که رفتیم حرفه ای بودن...توی اولین اقدام بعد از عکس باردار شد...چون با مایع حاجبی که توی عکس رنگی وارد لوله هاش شد چسبیدگی لوله هاش رفت و سریع باردار شد.

قاشق نشسته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو ساعت قبل از عکس رنگی شیافهای مسکن استفاده کن...یکی دوتا مسکن هم بخور ...اون دردی که میگن نیست.دوس ...

چ خوب من بیمارستان دولتی میرم اونجا هیچی سرجاش نیست 

میشه بگی کجا بود اگه تهرانه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چ خوب من بیمارستان دولتی میرم اونجا هیچی سرجاش نیست میشه بگی کجا بود اگه تهرانه

بله تهران.ابتدای خیابان ۱۷شهریور.روبه روی پمپ بنزین.رادیولوژی نگین

قاشق نشسته
بله تهران.ابتدای خیابان ۱۷شهریور.روبه روی پمپ بنزین.رادیولوژی نگین

ببخشید ۱۷ شهریور سمت شرق  و خراسون دیگه چون یکیم سمت یافت اباد هست

ببخشید ۱۷ شهریور سمت شرق و خراسون دیگه چون یکیم سمت یافت اباد هست

بله سمت خراسان..میدان شهدا انتهای پیروزی...سرچ کنی میاد...بنویس رادیولوژی نگین میدان شهدا تهران

قاشق نشسته
بله سمت خراسان..میدان شهدا انتهای پیروزی...سرچ کنی میاد...بنویس رادیولوژی نگین میدان شهدا تهران

مرسی عزیزم

ان شاالله شما هم نتیجه مثبت بگیری

ممنونم

چند وقته اقدامی اسی؟ تخمدانات سالمه؟پریودات منظمه؟

تخمک ندارم ینی تنبلی تخمدان دارم پریودام پس و پیش میشه ولی میشه 

۲ سال اقدامم

تخمک ندارم ینی تنبلی تخمدان دارم پریودام پس و پیش میشه ولی میشه ۲ سال اقدامم

هوف منم تنبلی دارم 

با دارو تخمکام خوبه ولی نمیشه ..

شوهرت چند سالشه؟

ازمایش داده ؟

ببین اگه نداده حتتما بعد عکس بدین من تازه امسال بعد یکسال و نیم اقدام آزمایش دادیم دیدیم بععلههه اونم تعداد اسپرمش پایینه😑🤦‍♀️

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هوف منم تنبلی دارم با دارو تخمکام خوبه ولی نمیشه ..شوهرت چند سالشه؟ ازمایش داده ؟ببین اگه نداده حتتم ...

این ماه میخام ببرمش ازمایش خودم ۳۱ شوهرم ۴۱

هوف منم تنبلی دارم با دارو تخمکام خوبه ولی نمیشه ..شوهرت چند سالشه؟ ازمایش داده ؟ببین اگه نداده حتتم ...

من با دارو ۴ تا تخمک داشتم اما نشد باز دگ دکتر گفت عکس رنگی

بیشتر فوق تخصص ناباروری مینویسه دکتر زنان هم احتمالا میتونه هزینش حداقل یک میلیون و ششصد

ممنونم عزیزم امیدوارم  ب زودی طعم مادر شدن بچشی ک حس نابیه🥰

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات