2789
خداروشکر عزیزم من همون یه بارم داروی تحریک تخمک گذاری استفاده کرده بودم که شد

توکلت به خدا باشه، هر وقت به صلاحتون باشه خدا بهتون میده، فقط باید صبر داشته باشی، منم حدود یه سال و نیم منتظر بودم، البته طبیعی و بدون دارو. استرس رو کامل حذف کن، اصلا دیگه بهش فکر نکن. من دیگه بیخیال شده بودم و باهاش کنار اومده بودم، دقیقا همون ماه که اصلا فکرشو نمی کردم اومد. استرس به شدت تخمک گذاری رو تحت تاثیر قرار میده.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ۵ روزمیگذره زدم منفی شد ولی دردپری دارم نمیدونم زودتست زدم

اگر سابقه پریود نامنظم داری که هیچی صبر کن پر میشی،ولی اگر نداری آز بتا بده

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
من ۵ روزمیگذره زدم منفی شد ولی دردپری دارم نمیدونم زودتست زدم

مدیکور قطره چکونی بگیر حتما،نواری ها کاذب زیاد میده

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
اگر سابقه پریود نامنظم داری که هیچی صبر کن پر میشی،ولی اگر نداری آز بتا بده

قبلاآره ولی جدیداسرموقع میشم الان یه هفتس کمردرددارم وشکم دردترشح کم گهگاهی.پریروزیه رگه خون دیدم که اونم قطع شده.تستم زده بودم منفی بود

مدیکور قطره چکونی بگیر حتما،نواری ها کاذب زیاد میده

آره مدیکورگرفتم.هرلحظه دردپری بیشترمیشه.ولی خبری نیست.ولی اگه قرارلودبشم چراپریروزکه خون کمی دیدم نشدم.خیلی امیدوارم.اگه نشه واقعامیشکنم

توکلت به خدا باشه، هر وقت به صلاحتون باشه خدا بهتون میده، فقط باید صبر داشته باشی، منم حدود یه سال و ...

اره عزیزم میدونم ، ولی واقعا نمیتونم بهش فک نکنم، ینی ناخودآگاه شده واسم، واسه خودمم خیلی مهم نیستا ولی دیگه به خاطر همسرم و نگاه های بقیه یکم تحت فشارم 

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

گلم علائمت چیا بودن چند روز زودتر زدی؟

علائم ندارم 

از موعودم دوسه روزی گذشته

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اره عزیزم میدونم ، ولی واقعا نمیتونم بهش فک نکنم، ینی ناخودآگاه شده واسم، واسه خودمم خیلی مهم نیستا ...

آره می دونم خیلی سخته، از خدا می خوام به حق این روزای عزا بهت یه نی نی ناز و خوب بده به زودی زود🤲🤲