2777
2789
ریاضی فیزیکمن که از تجربی و پزشکی کلا متنفرم تحت تاثیر جو از بچگی میگفتم من میخوام دکتر بشم. انسانی ...

خلاصه عاشق ریاضی ام دیگه. 

حفظیاتم هم خوبه اما دوست ندارم به اندازه ریاضی

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

ریاضی فیزیکمن که از تجربی و پزشکی کلا متنفرم تحت تاثیر جو از بچگی میگفتم من میخوام دکتر بشم. انسانی ...

خیلیم خوبه

منم حالم از تجربی بهم میخوره😐😂ولی انسانیا عاشق وکالتم خانوادم گیردادن تجربی😐😐

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم خوبهمنم حالم از تجربی بهم میخوره😐😂ولی انسانیا عاشق وکالتم خانوادم گیردادن تجربی😐😐

ببین حالت با چی خوبه. 

من مامانم که پایه ست کلا و میگفت هر چی خودت دوست داری آخه خودش هم تحصیل کرده ست اما رشته ش رو خودش انتخاب نکرده. 

اما بابام گیر داده بود به تجربی در حالی که من از پزشکی متنفرم و تا وسطهای سال میگفت چرا تجربی نرفتی چرا حرف گوش ندادی. 

خب من حالم با ریاضی خوبه حالم با شغل هایی که به قول ایرانی ها مردونه ست و بدرد دختر نمیخوره خوبه

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

ببین حالت با چی خوبه. من مامانم که پایه ست کلا و میگفت هر چی خودت دوست داری آخه خودش هم تحصیل کرده س ...

واییی دقیقا دختررر منم حال تو را دارممم😐😂

واییی دقیقا دختررر منم حال تو را دارممم😐😂

متولد چه سالی هستی؟ 

من متولد ۸۷ هستم و خودم رو ۱۶ ساله میدونم با این حال سایت زده ۱۵ 🤣

بعد تو که داری میری دهم و از من کوچکتر باید باشی رو چرا زده ۱۷😐

اخی الهیاصلا امشب نمیدونم جریان چیه چون مامان منم بدخواب نبود ولی الان بیداره

ممثمثل مامان من

متولد چه سالی هستی؟ من متولد ۸۷ هستم و خودم رو ۱۶ ساله میدونم با این حال سایت زده ۱۵ 🤣بعد تو که دار ...

منم ۸۷ هستم ۱۶ سالمه ولی اگه بزنم میشه ۱۵ ولی چون ابانم و نیمه دومی زدم ۸۵😐😂بعد تو چجوری الان یازدهمی پس اگه ۸۷😐😂💔🤣

منم ۸۷ هستم ۱۶ سالمه ولی اگه بزنم میشه ۱۵ ولی چون ابانم و نیمه دومی زدم ۸۵😐😂بعد تو چجوری الان یازد ...

خخبخب باید یازدهم باشم دیگه. 

من نیمه اولی ام پس تو دو ماهذاز من کوچکتری. 

من شهریوری ام