2777
2789
عنوان

ناظم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 32 پست
مگه میشه اخه!اصلا اخراج به این راحتی نیست که !تا خودت نرفتی اداره کل و جوابشون نشنیدی باور نکن کسیو ...

چیزی بود که با چشم خودم دیدم فرداش دانش آموزه نیومد 

برای حاجتم صلوات میفرستی گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی پیامای منم بخون،اگه واقعا دنبال راه حل هستی برو اداره کل بگو.دیگه گذشت اون زمان که از این خبرا ب ...

بقیه میترسن بیان منم تنها نمیشه ک

چیزی بود که با چشم خودم دیدم فرداش دانش آموزه نیومد

اون احتمالا خود مادره هم از اون مدرسه فراری بوده به خاطر اخلاق گوه ناظم و مخالفتی نکرده و اداره کل نگفته و قصد تغییر مدرسه بچه ش داشته

[QUOTE=346749546]بقیه میترسن بیان منم تنها نمیشه ک[/QUOT

نه هیچ عیبی نداره،تنها هم بری بازم کمکت میکنن ،لااقل تذکر میدن بهش ،خیالت راحت به یه نتیجه ای میرسی.بگو بچه ام امنیت روانی نداره اونجا،این زنیکه سر من که مادر هستم داد میزنه چه برسه بچه .خیالت راحت رسیدگی میکنن،اینجا که اینطوریه ،شهر شمارو نمیدونم 

اخه تا این حد که منه مادر میرم دفتر میگم سلام بلند میگه چی میخای

میکفتی ارث‌ باباتو بی ادب .اینجور ادب یاده بچه ها میدید .ولی متاسفانه متاسفانه مدارس دولتی ما همینن و نظارتی نیست حتی هنوزم پسر بجه ها رو مخصوصا تنبیه میکنن .اینم دیدم که میگم البته بازم مدیر و وحدان هر کی فرق داره

[QUOTE=346749546]بقیه میترسن بیان منم تنها نمیشه ک[/QUOTنه هیچ عیبی نداره،تنها هم بری بازم کمکت میکن ...

تا حالا نرفتم نمیدونم اینجا چجوریه ولی اگه بخواد همینطوری با بی احترامی حرف بزنه ی بار میرم ببینم چی میشه

یکی از اقوام من معلمه میگه تو آموزش پرورش فقط بهمون میگن با والدین راه بیاید نیان اینجا برای شکایت

دقیقا منم خبر دارم اینو.خیلی تعجب کردم این حرفارو از اسی شنیدم ،دیگه بهشون گفتن فقط بگید چشم به اولیا 

میکفتی ارث‌ باباتو بی ادب .اینجور ادب یاده بچه ها میدید .ولی متاسفانه متاسفانه مدارس دولتی ما همینن ...

هی .اره دقیقا .خدا خودش کمک بچه هامون کنه

دقیقا منم خبر دارم اینو.خیلی تعجب کردم این حرفارو از اسی شنیدم ،دیگه بهشون گفتن فقط بگید چشم به اولی ...

اینجا منطقه محرومه اکثرا مادرها بی زبون و ترسو ان اینا پر رو شدن

[QUOTE=346749855]تا حالا نرفتم نمیدونم اینجا چجوریه ولی اگه بخواد همینطوری با بی احترامی حرف بزنه ی بار میرم ببینم چی ...[/QUOTE

بله ،حتما برو،ولی قبلش خودت با ناظم حرفی نزن که اگاه بشه،اصلا هم جوابشو نده و بذار همون فکر کنه میترسی ازش ولی حتما برو اداره اموزش پرورش منطقه تون و بگو،والا شهر ما اگه این اتفاق بیفته ناظم باید به دانش اموز بگه ببخشید