2777
2789
عنوان

میگم اگه پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 30 پست
نمیدونم ولی تا قبل اینکه بفهمم ازم خوشش میاد یا باهام وارد رابطه شه خوشم نمیاد جوری رفتار کنم خودشو ...

اگه شماهم ازش خوشت میاد نباید تند باشین

فقط زیاد رو ندین و اینکه خیلی عشق وعلاقتونو بروز ندین

قطره چکونی بروز بدین بهتره

پسر هستم
اگه شماهم ازش خوشت میاد نباید تند باشینفقط زیاد رو ندین و اینکه خیلی عشق وعلاقتونو بروز ندینقطره چکو ...

خب منم دقیقاا همینجوریم باهاش

فقط با کسایی میگم بدتر جوابشونو میدم که خودشون بد باهام رفتار کنن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حس میکنم اگه زیاد مهربون باشم طرف فکر میکنه بهش حس دارم

ن خب بستگی داره همه مثل هم رفتار نمیکنن .. این طرز فکر شماس قرار نیست هرکسی با یه برخورد خوب زود شل بشه اون یارو قطعا هوله .. ادم عاقل از هر رفتار صمیمانه ای ک باهاش میشه بد برداشت نمیکنه ولی خب هستن ی عده ک سوءاستفاده میکنن بهتون حق میدم نمیشه تشخیص داد کی چجوری واکنش نشون میده باید زمان بگذره تا آدمارو خوب بشناسی 👌

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ن خب بستگی داره همه مثل هم رفتار نمیکنن .. این طرز فکر شماس قرار نیست هرکسی با یه برخورد خوب زود شل ...

اینی طرف ی شوخی کنه و لبخند بزنیم و ازاون ب بعدش همش زل بزنه ونگاه عاشقانه نشونه هول بودنشه؟

ن خب بستگی داره همه مثل هم رفتار نمیکنن .. این طرز فکر شماس قرار نیست هرکسی با یه برخورد خوب زود شل ...

خب منم این سیاستمه  حتی به غلط طبق این رفتارم میخوام بفهمم طرف چجوری باهام رفتار میکنه یا چجوریه 

و اینکه کسی که اخلاقش اطرافیانش میگن تند  و میخواستم با این رفتارم بهش بفهمونم من مث اطرافیانش بخاطر اخلاقش ازش نمی‌ترسم از شوخی کردن یا حاضرجوابی

اینی طرف ی شوخی کنه و لبخند بزنیم و ازاون ب بعدش همش زل بزنه ونگاه عاشقانه نشونه هول بودنشه؟

بستگی داره پنجاه پنجاس. اما خب خیلیا دنبال یه همچین موقعیتن بچسبن ب طرف تا میبینن یکی لبخندی میزنه یا اتفاقی نگاه میکنه یا خیلی گرم میگیره با خودشون میگن اخ این بابا دیگه یا روم کراش زده یا داره آمار میده ک مخشو بزنم .. در صورتی ک طرف ادمه صرفا خوش مشرب و اجتماعیه و بعضیا فکر دیگه ای میکنن ولی اره میتونه نشون هول بودن اون یارو هم باشه 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
بستگی داره پنجاه پنجاس. اما خب خیلیا دنبال یه همچین موقعیتن بچسبن ب طرف تا میبینن یکی لبخندی میزنه ی ...

الان دقیقتر میگم ک تحلیل کنید چون رفتار آقایون دو بهترمیدونی

من اولین باری ک باهام شوخی کرد ب شوخی خودش لبخند زدم اما ب خودش نگاه نکردم ک فکر بدنکنه درموردم واز وقتی اینجور رفتار کردم کلا بهم توجه کرد زیاد ینی موقع خدافظی دودستی رسید رو بهم تقدیم کرد نذاش اون یکی آقا تقدیمش کنه بااینک کار اون اقاس ولی خودش تقدیمش کرد و لبخند زد وقتی پشتمون کردم و راه میرفتم متوجه شدم تا رسیدنم ب در خروجی هم نگاهم میکرد 

بار دوم ک رفتم پیشش حدود ۸ماه گذشته بود وقتی دید من رو صندلی نشستم اولین باری ک چشمش بهم خورد زل زد بهم خیلی زیاد ومن جهت نگاهمو عوض کردم چون خیلی نگاه می‌کرد بعد ک رفتم تزش سوال بپرسم موقعی ک حرف میزدم نگاهش همش ب سمت پایین بود و یجوری ک انگار میخاست بفهمونه ک من دیگ بهت زل نمیزنم انگار فهمید خوشم نیومد زل بزنه الان چ برداشتی از رفتارش میکنید ب قصد هیز بودن بوده یا علاقه ی واقعی ببخشید زیاد شد

خب منم این سیاستمه حتی به غلط طبق این رفتارم میخوام بفهمم طرف چجوری باهام رفتار میکنه یا چجوریه و ا ...

یعنی یه جوری رفتار میکنی ک اول کاری طرف هم حساب کار دستش بیاد هم اجازه ندی پاشو ب قول معروف از گلیمش دراز تر کنه .. خب این ک فاز حاضر جوابی برداری واسه اینکه طرفتو بشناسیم ی وقتا جوابه .. ولی خب اینم بگم خیلیام برعکس جذب ادمایی میشن ک رخ عقاب میگیرن و تیریپ غرور برمیدارن هواست باشه خلاصه 😄 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
الان دقیقتر میگم ک تحلیل کنید چون رفتار آقایون دو بهترمیدونیمن اولین باری ک باهام شوخی کرد ب شوخی خو ...

ببخشید طولانی شد 🙏🏻😜 خب من اون لحظه اونجا حضور نداشتم اما با توضیحاتی ک شما دادین متوجه شدم ک البته حسی دارم میگم چون من شناختی از اون پسر ندارم اما خب با این اوصاف من حس خودم رو میگم .. حس میکنم اون پسره همونطور ک خودتونم احساس کردید بهتون علاقه منده همین ک پیش قدم شده و اون رسیده رو با نهایت احترام بهتون داده نشون از ادبش داره و اینکه قصدش این بوده ک با شما ارتباط بگیره و حتما منتظر یه رفتار کوچیک یا چراغ سبزی از سمت شماست ک بهتون نزدیک بشه .. بار دومم ک باز باهم برخورد داشتین هم اینو ب وضوح نشون میده ک پسره هنوزم روتون کراش داره اصلا غیر اینم نیست ولی خب تضمینی هم نیست ک به شما نگاه کرده و این رفتار رو انجام داده صرفا فقط از شما خوشش اومده شاید با خیلیا اینجوری رفتار کنه بازم میگم باید زمان بگذره و بیشتر بهش نزدیک بشی تا از نیتش باخبر بشی ‌ولی من حس میکنم اون زل زدنا کار خودش رو کرده و باعث شده شمارو ب سمت خودش بکشونه ک موفقم بوده اما اینجا ک شما گفتی سرشو انداخته پایین نشون میده بچه خجالتیه و نمیخاد شما فکر بدی دربارش کنین البته امیدوارم ادم زرنگی نباشه ک با این رفتارا بخاد ب دختری نزدیک شه اینم ی روش مخ زنیه دیگه ولی در کل منتظره شما بهش نخرو بدی ک بره مرحله بعدی ک صمیمی تر باهاتون رفتار کنه ک اونم باز ب شما بستگی داره 🙏🏻

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ببخشید طولانی شد 🙏🏻😜 خب من اون لحظه اونجا حضور نداشتم اما با توضیحاتی ک شما دادین متوجه شدم ک الب ...

خیلی خوب توضیح دادین. ن اینک این آقا جذب من شده شکی درش ندارم چون خیلی غیرطبیعی بوده رفتارش و فقط بامن اینجوره.اما خب من خودم موقعی ک نگاه میکنن تماس چشمی رو قط میکنم یا سریع میرم ازاونجا بخاطر خجالتمه واینک میدونم این رابطه بخاد جوش بخوره اشتباه هس چون اقا۴۰سال داره وممکن متاهل باشه. واینک میترسم برای هوس بخاد نزدیک شه این منو میکشونه عقب

یعنی یه جوری رفتار میکنی ک اول کاری طرف هم حساب کار دستش بیاد هم اجازه ندی پاشو ب قول معروف از گلیمش ...

😂خب خوششم امد چه بهتر

بهتر ازینک فکر کنه خوشم ازش آمده 

خیلی خوب توضیح دادین. ن اینک این آقا جذب من شده شکی درش ندارم چون خیلی غیرطبیعی بوده رفتارش و فقط با ...

خب اگه زودتر میگفتین ک سنشون بالاس شاید یکم تو حرفام تجدید نطر میکردم اما خب با این حال امکانشم هست متاهل باشن ادم باید همه جوانبو در نظر بگیره ک تهش اسیب نبینه چون ادم مریض و بیمار تو جامعه ما پره شاید از روی هوا و هوس خیلیا خیلی کارا کنن خیلی نقش بازی کنن  .. این روزا سخته ب کسی اعتماد کردن خصوصا کسی ک ن شناختی ازش داری و نه میدونی چجور ادمیه و با چه کسایی معاشرت میکنه از رو ظاهرم ک نمیشه چیزی رو تشخیص داد .. ب نظر من اعتماد حتی از دوست داشتنم مهم تره اما بنظرم بهترین کمکی ک میتونم بهتون بکنم اینه ک شما ب حرف دلتون گوش بدین در کنارش عاقلانه هم تصمیم بگیرین ک خدایی نکرده راه اشتباهی رو نرین و پشیمونی ب بار نیارین .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
😂خب خوششم امد چه بهتربهتر ازینک فکر کنه خوشم ازش آمده

اوکی ولی حالا یه سوال اگه ی زمان با کسی آشنا بشین ک معیارای شمارو دارشته باشه ولی پسر اروم و مهربونی باشه و باعث شه شما هم ناخودآگاه نرمتر برخورد کنین و رفتارای تندتون کمتر بشه چطور ؟ اگه همچین حسی بهتون دست بده امکانش هست تغییر کنین ؟  

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اوکی ولی حالا یه سوال اگه ی زمان با کسی آشنا بشین ک معیارای شمارو دارشته باشه ولی پسر اروم و مهربونی ...

اره دیگه دقتی بفهمم دوسش دارم اونم منو دوس داره چه مشکلی باهاش دارم