2777
2789
میگن خسیسن ولی همه یکی نیس خدایی فروشنده ها واقعاً خسیس بودن اما خوشبحالتون شهر قشنگی دارین آدم سیر ...

خوش اومدید فروشنده ها از چه لحاظ خسیس بودن از لحاظ تخفیف دادن؟توی شهر خودتون مگه راحت تخفیف میدند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب یه اصفهانیه شوخ ....هیچکیم نظر نداد ک ای باباااااا.....،😝😝

داستانشو سرچ کن بخون 

مردم شهر های دیگه خیلی خنک و مفت خور تشریف داشتن و مردم اصفهان رایگان خدمات به مسافرا میدادن که یه مشکلی فک کنم قحطی پیش اومده و دیگه پولی کردن برای همین یه مشت نمک نشناس گفتم اصفهانی ها خسیسن که تا الان فقط میگن ولی بدون تحقیق

جواب اون پستتون

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
میگن خسیسن ولی همه یکی نیس خدایی فروشنده ها واقعاً خسیس بودن اما خوشبحالتون شهر قشنگی دارین آدم سیر ...

دوسال پیش بعد چند مدت دوباره رفتم شمال تابساون و واثعا بی امکانات بود و مایع بین راه ها قحطی بود توی خدمات رفاهی و خودشهر و دم ساحل بعد که رسیدیم نزدیک اصفهان امکانات عالی و دستشویی ها به شدت تمیز از اونوقت فهمیدم همچ جا اصفهان خودمون نمیشه

من خودم میدونستم توطئه در کاره و اصفهانی ها خسیس نیستن الان مطمئن شدم داش🥰😂

اگه جایی کسی هم گفت نشر بده گلم🌸

والا ما که روی اصفهان و تا حالا ندیدیم ولی شهر قشنگیه خیلی دوست دارم بیام جاهای تاریخی دوست دارم فقط ...

من تاالان فکر میکردم همه شهرها دارند😐😐😐خیلییی خوشمزستتتت اصلاا فکر نکن بدمزست خیلیی خوبهه همین حالا دلم خواست

داستانشو سرچ کن بخون مردم شهر های دیگه خیلی خنک و مفت خور تشریف داشتن و مردم اصفهان رایگان خدمات به ...

عزیزم من هم مزاح کردم هم مخاطبم استارتر بودن....

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
بدههههههههههه😂😂😂😂

ببین تو جونت میخاره ایندفعه ک جایزالخطا شدی همونجا از خجالتت درمیام فوشام مثبت هجده احتمال تعلیقیم هس ،😝🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝