2777
2789

از خودم و همسرم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تنه سالم باید باهاش بری اینور اونور یه گوشه خونه پلاسیده😂😂😂

از معده درد دارم میمیرم 

الان فقط تن سالم میخوام بکپم تو خونه هیچ جا نرم🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

از اینکه قد بلندی دارم

مژه و ابروی زیبایی دارم

حجابی که دارم

نامزدی که درک و شعور کافی داره 

خواهر شوهری که مثل پروانه دورم میگرده

خانواده همسرم که رفتار خوبی باهام دارن

از اینکه از اون روزای تاریک زندگیم گذشتم و حالا دارم با حال خوب و عشق واقعی روزامو سپری میکنم

کم و کسر هست ولی حالم خوبه 🥰❤️

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

یه دماغ زشتی دارم همچیم خوبه ها البته😂

برو بابا من ۱۸ ساله دارم از یه زاویه عکس میگیرم همون زاویه رو هم برا عکس قبرم استفاده میکنم😂😂😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
از اینکه قد بلندی دارممژه و ابروی زیبایی دارمحجابی که دارمنامزدی که درک و شعور کافی داره خواهر شوهری ...

چه خوب😊❤

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

قیافه و‌ظاهر و قد و هیکل که اکتسابی نیست که آدم بخواد بهش بنازه،امانت خداست به انسان 

رشته دانشگاهیم ناراضی بودم

همسرم خوبه ها اما خیلی از کاراش رو مخمه دیوونه میشم،نه اونم راضی نیستم

خونوادم نه،یک پدر استرسی که بهمون اعتماد به نفس نمیداد و مادرم که اصلا هیچی انقد حساسه،بین بچه هاشم فرق میذاره،دوستم نداره،همش ظاهری همش الکی مادری که شب عروسی بچش بذاره بره دیگه بقیش بماند یک کتاب میشه

خواهرای خوبی دارم همه تحصیل کرده شوهرای خوب،هیچ آدم هیز کثیفی دوروبرم نیست شاید یه پوینت مثبت باشه فک کن مثلا یه شوهر خواهر هیز میداشتم😓

شوهرمم آدم بدی نیست فقط عصبیه،غرغرواه خیلی،کلا که قراره پیر بشم باهاش🙂

چه آپشنی داره مگه؟

شاسی بلنده😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

برو بابا من ۱۸ ساله دارم از یه زاویه عکس میگیرم همون زاویه رو هم برا عکس قبرم استفاده میکنم😂😂😂

😂

عه از همون اول بگو دیه کردمش تو قبر در اوردم بچه ی مردمو

من  نمیخواستم تو تاپیک در موردش صحبت کنم اصلا ...وگرنه جزو لیستم می اوردم اسمش رو ...

سوال کردین و من جواب کوتاه دادم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...