2777
2789

وجود ادمهای زیر :

مادرم

برادرهام

دخترم

همسرم

مادرهمسرم

خواهر همسرم

مدیریت عامل مون 

محیط شرکت مون 

خدایاااااا شکرت 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینکه برا کسی قیافه نمیگیرم 😂😂 چون اصلا قیافه ندارم

عاشق رک گفتنت شدم😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

وجود ادمهای زیر :مادرمبرادرهامدخترمهمسرممادرهمسرمخواهر همسرممدیریت عامل مون محیط شرکت مون خدایاااااا ...

پدرت کو😂😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

وجود بچه هام😍

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سلامتیمون

خانواده ی ابرومندم

وضع مالی خانوادم 

همســــــــــــــــــــــرم♥

تحصیلاتم

هیکلم

حجابم

خونه ی قشنگم

شغل و سطح مالیه همسرم

و... 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

از اینکه تو یه خونواده ی درست و با اخلاق بزرگ شدم.‌ هرچند ثروتمند نبودن اما انسانیت و وجدان و محبت، تو خانواده ی ما حرف اول و میزنه. هممون مث کوه پشت همیم و عاشق همدیگه ایم. سعی میکنم به بچه هامم همینارو انتقال بدم. تو دنیا از این یه مورد خیلی راضی ام

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

از قیافم بدم میاد.

از زندگیم بدم میاد.

از حسرت های که برای زندگیم میخورم متنفرم.

یه پدر داشتم تاج سرم هن نفسم بود رفیق بود که خدا تو ۱۵سالگی یتیمم کرد🚶‍♂️🚶‍♂️💔💔

باورتنمیشه ولی از هیچی 

کلا هیچوقت هیچی برام اونطور که میخواستم نبود، نمیگم بده 

نه خوبه ولی من راضی نیستم 

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
عاشق رک گفتنت شدم😂

😂😂😂😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
غایب هست💔🙏

روحش شاد💔

غایب هست💔🙏

خوب شد که دیدمت اسمت رو زبونم بود ولی نمیتونستم سرچ کنم خیلی فشار خوردم 😂

حتما باید به تاپیکات سر بزنم که واقعا اموزنده ان ❤

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨