2777
2789

اینم مثل کرونا پیشگیری داره

بچه ها رو کنار تالاب و دریاچه نبرین، جایی که آب جمع شده باشه امکان تخم ریزی و آلودگی هست،آب زیر گلدون ها، زیر کولر،رو تمیز و ضدعفونی کنین، اسپری دافع حشرات بزن به بچه هات و آستین دار تنشون کن چاره ای نیست، اگر پشه آلوده باشه تب دنگی رو انتقال میده وگرنه که چیزی نمیشه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار خوبی میکنید منم رفتم توری گرفتم بزنم به کل درو پنجره ها حتی دریچه کولر

ممکنه بیرون بزنتت فقط باید علایمو دیدی سریع بری دکتر  همین

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عزیزم ماقصدسفربه شمال داریم،بنظرت باوجوداین پشه بیایم یانه؟

والا این تاسوعا عاشورا کع تعطیلات بود ۵۵هزار خودرو اومد گیلان اگه همه گگیری بود که الان حداقل هزارنفر گرفته بودن 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عزیزم ماقصدسفربه شمال داریم،بنظرت باوجوداین پشه بیایم یانه؟

ما الان شمالی دیروز بعد از ظهر رفتیم دریا تا رسیدیم نزدیک دریا ید دونه پای پسرمو نیش زد پسرم تا به خودش اومد دید پاهاش راه راهه هممون دیدیمش دقیق همون بود از ترس فقط می‌خواستیم بکشیمش تا اینکه از پنجره ماشین فرار کرد بعدش بلافاصه پسرمو بردیمش درمانگاه گفتیم پشه نیشش زده. خلاصه لب دریا احتمال بیشتری داره که پشه آئودس داشته باشه اگه اومدین شمال لب دریا نرین

ما الان شمالی دیروز بعد از ظهر رفتیم دریا تا رسیدیم نزدیک دریا ید دونه پای پسرمو نیش زد پسرم تا به خ ...

پسرتون الان حالش خوبه ‍؟ آخه میگن همه ای پشه های ایدس ویروس رو انتقال نمی‌دن بعضی هاشون هستن باعث بیماری میشن

پسرتون الان حالش خوبه ‍؟ آخه میگن همه ای پشه های ایدس ویروس رو انتقال نمی‌دن بعضی هاشون هستن باعث بی ...

من تو گوگل خوندم که علائم بیماری بعد از 3 روز خودشو نشون میده همون لحظه که پسرمو نیش زد ما پشه رو دیدیم مشکی بود با پاهای سفید مشکی راه راه تا دیدیم وحشت کردیم سریع بردیم دکتر الان داره دارو مصرف میکنه دیگه فکر نکنم بیماری خودشو نشون بده چون سریع پیشگیری شد