2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد هوله🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بدجور هوسبازو هوله ردش کن بره آشغالوبعدا ضربه میخوری پشیمون میشی

واقعاااا

تو كتم نميره 

٣٦ _٧ سالشم هست يني نميخواد ادم بشه

ميدونه من ادميم اهل رابطه اونجورى نيستم چرا اومده سراغ من

بس كن ايرانى
واقعااااتو كتم نميره ٣٦ _٧ سالشم هست يني نميخواد ادم بشهميدونه من ادميم اهل رابطه اونجورى نيستم چرا ...

شاید نمیخواد باهات رابطه اونجور داشته باشه🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

واقعااااتو كتم نميره ٣٦ _٧ سالشم هست يني نميخواد ادم بشهميدونه من ادميم اهل رابطه اونجورى نيستم چرا ...

اسی بخدا هیچ لزومی نداره مرد یه دختر غریبه رو هم فالو کنه 

چه برسه به پ  ورن استار

صد در صد هوله میره نگاهشون میکنه لذت میبره

اگه میتونی کنار بیای ادامه بده

اگه اذیت میشی همین الان رد کن بره

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
شما ميگى چيكار كنم؟راجبش حرف بزنم باهاش؟

اگ بهش هم بگی شک نکن میگه نمیدونم شاید دستم خورده قبلا یا همینطوری الکی فالو کردم و زود میره انفالو میکنه

ولی مطمعن باش یواشکی میره چکشون میکنه

بله همينطوره 😔ممنون عزيزم

چ متنفرم از مردای هول و هوسباز ک دائم زنارو دید میزنن چ تو اینستا چ تو بازار و جاهای دیگه  عقده دارن روانیا

من همسرم پیج اینستاش کلا ۶۰ نفرو فالو کرده دخترهای فامیل هم فالو نکرده فقط مال دوستای مرد نزدیک و پیج ماشین

اخه نمایشگاه ماشین داره تنها زن پیجش منم

میگه هیچ لزومی نداره بخام کسیو دنبال کنم ببینم چیکار میکنه

چی استوری میکنه 

پیج نمایشگاه هم دست شاگردشه کلا روزی یبار سر بزنه نزنه اینستا

اسی اینا خیلی مهمن نادیده نگیر خب

چ متنفرم از مردای هول و هوسباز ک دائم زنارو دید میزنن چ تو اینستا چ تو بازار و جاهای دیگه عقده دارن ...

قربونت برم عزيزم ممنونم از راهنماييات

بله خيلي مهمن ،من خودم اصن ادم حساسيم 

قطعا اين ديوونم ميكنه

بس كن ايرانى