2821
2789
جونتون فدای تک تک امام‌ها و در عین حال روز شهادت جوک تعریف کردن رو بلا مانع می‌دونید؟!وا عجبا! اصلا ...

در ضمن منم واقعا حواسم نبود امروز شهادتهه امام سجاده وگرنه نمیگفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در ضمن منم واقعا حواسم نبود امروز شهادتهه امام سجاده وگرنه نمیگفتم

پس یک جا می‌فرمایید که چه اشکال داره و این‌ها برای ۱۴۰۰ پیشه! (حرف دشمنان اهل بیت رو تکرار می‌کنید که برای عبور از دین اون رو شامل مرور زمان جلوه می‌دن! در صورتی که حق و ارزش‌های اخلاقی ورای زمانه.) 

بعد خودتون می‌گین اگر می‌دونستم شهادت بود نمی گفتم! پس خودتون هم قبول دارید درست نیست.

تازه به کسی که رخصت نقل مطلب خلاف ادب می‌کنه هم می‌گین عیب نداره! این که ربطی به روز عزا و غیر عزا نداره. هیچ شوخی ارزش زیر پا گذاشتن حیا و ادب رو نداره.

در آخر همه حرف‌هایی که زدم از روی خیرخواهیه نه برای اذیت شما. هیچی نگفتن و بی‌تفاوتی خیلی آسون‌تره اما خوب حیف شماست که خودتون رو محب و پیرو اهل بیت می‌دونید، جوری عمل کنید که خواست و میل دشمنانشونه.