طولانیه بزارید بنویسم بخونید بگید من چیکار کنم دیروز چند روز پیش جاریم گفت تو گوشی شوهرش یه شماره دیگه که نوشته بوده اسمشو بابا و نگا کرده دیده شماره پدرشوهرم نیست از شوهرش پرسیده این کیه گفته داداشمه یعنی نامزد من(عقد)بعد شک کرده گفته حتما شوهرم دروغ میگه ولی بعدش دیده اینا باهم چت میکنن مثل میگه داداش فلان چیزو بیار خونه بابا یا تماس تصویری باهم گرفتن اینم گفته خب حتما برادر شوهرمه و اینکه این چرا و تماس تصویری ها تو روبیکا بوده، بعدش اومد اینو به من گفت منم گفتم نه امکان نداره بعد دیروز رفتیم یه جایی با جاریم گوشیو از شوهرش گرفت و اون پی و رو به من نشون داد وقتی بیوگرافی رو نگا کردم دیدم نوشته اره میگم تو کجا لامبادا کجا(من هر وقت نامزدم بلاک میکردم دوران دوستی بیوگرافی حرفاشو برام مینوشت ) اینو که دیدم برادرشوهر صدا کردم گفتم داداش اینجارو ببین این شماره فلانیه (یعنی نامزدم) گفت نه شماره بابامه و واگذار شده و .....
گفتم داداش دروغ نگو شما باهم چت کردین (من چتاشونو ندیدم فقط بر حسب اینکه جاریم گفت من دیدم چت کردن باهم گفتم ) من چتاتونو دیدم بعدش دید نمیتونه جمع کنه خندید و گفت نه اونجور که فک میکنی نیست بخدا