2777
2789
منم ۱۶ سالمهاینا چ کاریه می کنی اخهببینهمه چیز درست میشه یکم تحمل کنسیگار چیزیو درست نمی کنهمرگ هم ه ...

شاید دلت خوشه ک اینارو میگی💔🙂

کاربری دست دوتا خواهره🌸

💔🥲پ چ کنم

یه دفتر یا برگه و خودکار بیار بشین بنویس مشکل جیه جرا پیش اومد راه حل چیه 

تو چه کاری میتونی انجام بدی مشکل حل شه

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دفتر یا برگه و خودکار بیار بشین بنویس مشکل جیه جرا پیش اومد راه حل چیه تو چه کاری میتونی انجام بد ...

خیلی کارا کردم. تلاش کردم. صبر کردم. انتظار کشیدم. امیدوار بودم

اخرش هیچی نشد💔ب این دنیا اومدیم ک فقط عذاب بکشیم

کاربری دست دوتا خواهره🌸

خیلی کارا کردم. تلاش کردم. صبر کردم. انتظار کشیدم. امیدوار بودماخرش هیچی نشد💔ب این دنیا اومدیم ک فق ...

به اینکه انسان در رنج افریده شده شکی نیست

رها کن اما رها کردن شرط داره نه اینکه سیگار بکشی اینکه بسپری به خدا و برای خودت تلاش کنی در جهت دیگه ای 

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

خیلی کارا کردم. تلاش کردم. صبر کردم. انتظار کشیدم. امیدوار بودماخرش هیچی نشد💔ب این دنیا اومدیم ک فق ...

به اینکه انسان در رنج افریده شده شکی نیست

رها کن اما رها کردن شرط داره نه اینکه سیگار بکشی اینکه بسپری به خدا و برای خودت تلاش کنی در جهت دیگه ای 

به اینکه انسان در رنج افریده شده شکی نیسترها کن اما رها کردن شرط داره نه اینکه سیگار بکشی اینکه بسپر ...

انگار خدایی وجود نداره

اینطور حس میکنم💔

کاربری دست دوتا خواهره🌸

انگار خدایی وجود ندارهاینطور حس میکنم💔

اگه یه مشکلی داری صبرش قبل مشکل بهت نازل شده اینکه در حین مشکل خدارو گم کنی انگار خودتو گم کردی هیج کمکی بهت نمیکنه.

ادمی نیستن توصیه دینی کنم که نماز بخون و این حرفا نه خدا همه بنده هاشو دوست داره هرمدلی کافیه ازش کمک بخوای نشونه بهت میدع  بشین یه جای اروم هرجا که راحتی با خدا حرف بزن انگار داری به یه ادم امین حرفاتو میزنی

قانون دنیا اینه اگر اصرار کنیم برای یه چیز بهش نمیرسیم باید تقدیر رو در نظر بگیریم همیشه همیشه 

طبیعت و ساز و کار دنیا قوی تر از توان ما ادم هاست....

اگه یه مشکلی داری صبرش قبل مشکل بهت نازل شده اینکه در حین مشکل خدارو گم کنی انگار خودتو گم کردی هیج ...

بخدا هم تو مشکلاتم هم تو خوشیام همیشه خدارو یاد میکردم. بخاطر تمام چیزهایی ک داد و نداده شکر میکنم. همیشه باهاش حرف میزنم ولی انگار صدامو نمیشنوه. انگار فقط نگام میکنه میبینه چطور زجر میکشم و کاری نمیکنه. بخدا هرچی ادم بد و خراب دیدم پر از خوشی بودن.. اخه اینه عدالت💔😔

کاربری دست دوتا خواهره🌸

بخدا هم تو مشکلاتم هم تو خوشیام همیشه خدارو یاد میکردم. بخاطر تمام چیزهایی ک داد و نداده شکر میکنم. ...

نمیخوام حرف از عدالت بزنم  چون بخاطر سیستم دنیا بنظر من نیست سیستم دنیا روی پول بیشتر و قدرت بیشتر میپرخه و اگر مقاومت کنه و پول نداشته باشه له میشه قانونش اینه

اما عزیزم حتما حتما حکمتی داره توی این شرایط بودنتون من چون نمیدونم چیه دوست ندارن حرف الکی بزنم جیزی که تجربه کردم رو گفتم اما این رو بدون شکر خدارو کردن یه روری یه جایی نجاتت میده

از خدا میخوام مشکل تون حل شه اگه رویی داشته باشم❤️

نمیخوام حرف از عدالت بزنم چون بخاطر سیستم دنیا بنظر من نیست سیستم دنیا روی پول بیشتر و قدرت بیشتر م ...

حرفات خیلی قشنگه

ممنون عزیزم❤️

کاربری دست دوتا خواهره🌸

مگه اعتیاد اوره؟

اره خب وقتی زیاد بکشی بش معتاد میشی

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍