بی رودرواسی الان مردم ظاهر بین شدن به شغل هایی که درآمد بالایی دارند به دید مثبت نگاه میکنن الانم درآمد آرایشگری عالیه برای همین دید اکثر آدمها مثبته و وجهه اجتماعی پایینی نداره
من يك سال ونيم صندلي اجاره كرده بودم بايد هزينه اوليه رو بايد داشته باشي تا جا بيافتي مشتري ثابت پيدا كني هنرمند باشي دل به كار بدي شش يك سال تا جا بيافتي سخته ولي خب بععدش خوبه ديكه
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
نظر من مثبته به ارایشگری تو هر صنفی ادم خوب و بد داره فقط بعضی هاشون که سر و گوششون میجنبه رو خوشم نمیاد ولی از خانومایی که خانواده هستن و با وقار و سنگین هستن خوشم میاد.