2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂من بخوامم نیست کسی هعی🤦🏼‍♀️😂

البته قبول دارم الان پسرا کم شدن،و اینکه شهر ما کوچیکم بود و همه همدیگرو میشناختن بی تاثیر نبود.

به هر حال انشالله زودی یه مورد عالی برات پیش بیاد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
البته قبول دارم الان پسرا کم شدن،و اینکه شهر ما کوچیکم بود و همه همدیگرو میشناختن بی تاثیر نبود.به ه ...

نه بابا همش شوخیه من توانایی زندگی با کسیو ندارم 😂امیدوارم زندگی توهم عالی پیش بره

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بازم خوب بوده خداییش😂

بنظرت زشت نیست ماهی چهار پنج تا نداشتیم؟🫠😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بنظرت زشت نیست ماهی چهار پنج تا نداشتیم؟🫠😂😂

🤣🤣

یه فامیل داریم دخترش سیکل داشت تو سن 34 سالگی هم شوهر کرد بعد که نامزد کرد میگفت دخترم هر هفته وایش خاستگار میومد همع دکتر و مهندس🤣🤣بعد دامادشم داغون بودااا... حالا میگفت راحت شدیما هر هفته گل وشیرینی میوردن اسیر شده بودیم از دست خاستگارا😂😂😂

🤣🤣یه فامیل داریم دخترش سیکل داشت تو سن 34 سالگی هم شوهر کرد بعد که نامزد کرد میگفت دخترم هر هفته و ...

😂😂

قبول دارم؛ خیلیا رویاهاشون رو بجای واقعیت بیان میکنن 

ولی بنظرم کیفیت خواستگار مهمه نه کمیتش😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کلا دو سه تا خواستگار داشتی؟

آره دو سه تا بود.

من جایی نمیرفتم ،خب کسی که کلا بیرون نره خواستگار براش دم در صف نمیکشه ک.

بعضیا فکر میکردن بابام دیگه دختر نداره  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792