البته قبول دارم الان پسرا کم شدن،و اینکه شهر ما کوچیکم بود و همه همدیگرو میشناختن بی تاثیر نبود.به ه ...
نه بابا همش شوخیه من توانایی زندگی با کسیو ندارم 😂امیدوارم زندگی توهم عالی پیش بره
آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه میگیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را میخوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یه فامیل داریم دخترش سیکل داشت تو سن 34 سالگی هم شوهر کرد بعد که نامزد کرد میگفت دخترم هر هفته وایش خاستگار میومد همع دکتر و مهندس🤣🤣بعد دامادشم داغون بودااا... حالا میگفت راحت شدیما هر هفته گل وشیرینی میوردن اسیر شده بودیم از دست خاستگارا😂😂😂
🤣🤣یه فامیل داریم دخترش سیکل داشت تو سن 34 سالگی هم شوهر کرد بعد که نامزد کرد میگفت دخترم هر هفته و ...
😂😂
قبول دارم؛ خیلیا رویاهاشون رو بجای واقعیت بیان میکنن
ولی بنظرم کیفیت خواستگار مهمه نه کمیتش😂
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵