2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همراه بانکو نصب کن برو تو قسمت تسهیلات بعد برو تسهیلات پشتوانه درخواست بده

سلام من میخام ویپاد نصب کنم اگه دوست داری کدمعرفیتو بده بزنم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بلو با نک برای هر کی با کدت وارد بشه۳۰هزارتومن میده.ویپاد اینجوریه؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

اره دیچی پی نصب کن بعد برو تو قسمت افزایش موجودی از ویپاد بریز رو کیف پول ازکیف پول انتقال بده ب کار ...

مرسیی گلم

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
من یه تومنی گرفتم بازپرداختش واسه ده روز دیگه بود ولی من دیروز پرداختش کردم.حالا میخوام دوتومنی بگیر ...

ربطی نداره به زمان پرداختت.به امتیازی که میگیری مربوطه

امتیازم اینطوریه به ازای هر صد هزارتومنی که از 12 شب تا 12 شب فردا تو حسابت باشه یک امتیازه

هر چی پول بیشتری تو حسابت باشه امتیاز بیشتر وام مبالغ بالاتر

ربطی نداره به زمان پرداختت.به امتیازی که میگیری مربوطهامتیازم اینطوریه به ازای هر صد هزارتومنی که از ...

نه یه قسمت داره امتیاز نمیخواد از یک میگیری هی میره بالا هربار که به موقع پرداخت کنی

نه یه قسمت داره امتیاز نمیخواد از یک میگیری هی میره بالا هربار که به موقع پرداخت کنی

من خوره ی ویپادم قربونت برم

خودم وام پشتوانه رو تا سی میلیون گرفتم

تسهیلات برایندم تا 50 تومن گرفتم

پیش درامدم تا 5 میلیون گرفتم

میدونم روند وام ویپاد چطوریه.همشون باید امتیاز و کاکرد داشته باشی.وقتی با حسابت کار نکنی و امتیاز نگیری مبالغ بالاتر برات روشن میشه اما وامو بهت نمیده

من خوره ی ویپادم قربونت برمخودم وام پشتوانه رو تا سی میلیون گرفتمتسهیلات برایندم تا 50 تومن گرفتمپیش ...

سلام عزيزم من ويپاد دارم ولي تاحالا وامشو نگرفتم. راسته كه ميگن نميشه وامو براي كسي كارت به كارتش كني كامل ؟و اينكه ميگن فقط براي خريده

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
سلام عزيزم من ويپاد دارم ولي تاحالا وامشو نگرفتم. راسته كه ميگن نميشه وامو براي كسي كارت به كارتش كن ...

خرید اینترنتی و دستگاه پز

امکان کارت به کارت وجود نداره

میتونی ببری مغازه ی اشنا کارت بکشی برات کارت به کارت کنه

خرید اینترنتی و دستگاه پزامکان کارت به کارت وجود ندارهمیتونی ببری مغازه ی اشنا کارت بکشی برات کارت ب ...

مرسي عزيزم پس ميشه تو كارتخوان مغازه همسرم بكشم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
ربطی نداره به زمان پرداختت.به امتیازی که میگیری مربوطهامتیازم اینطوریه به ازای هر صد هزارتومنی که از ...

صبح یه ملیون ریختم الان هر کار میکنم نمیتونم وارد اپلیکیشن شم.میتونی امتحان کنی ببینی تو میتونی وارد شی