2777
2789
به نظر من خوبهحالا به نظر شما باردار شدن سه ماه بعد از ازدواج زشت نیس؟دلم نی نی میخوااااد🥲

بعضیا همون شب اول هم میخوان 

اگه میدونی شرایطش هست خب بیار عزیزم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من خوبهحالا به نظر شما باردار شدن سه ماه بعد از ازدواج زشت نیس؟دلم نی نی میخوااااد🥲

زشت ؟ 

فقط دیگه وقتی برای گذرندون لحظه های دونفره و عاشقانه نمیمونه 

بچه بیاد هم وقت ادمو رو خیلی پر میکنه هم میشه همه وجودت و همه عشق و توجه والدین  اول میره سمت بچه بعد همسرشون 

اگه خودت خونه و ماشین و پس انداز و حقوق خوب داری و برای بچه اول هم پس انداز داری و برای این یکی هم برای آینده اش فکر کردی و از لحاظ روحی واینا ام آمادگی دارید بله وگرنه ظلم به بچه هاست الکی بچه آوردن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

چه زشتی داره ، به اینده فکر کن هر چه فاصله سنی مادر با فرزندش کمتر باشه چقدر بهتر میتونند همو درک کنند

بعدم این موضوع با همسرتون باید مطرح بشه نه اینجا 

اونه که باید کمکت کنه 

اونه که باید هواتو داشته باشه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
من دلم واسه مامان بابام میسوزه تازه جهیزیه خریدنسیسمونیو میخوان چیکار کنن🤦‍♀️🥲

سعی کن تا حدودی با همسرت تهیه کنید و چیزای مناسب تر بردار تا بزرگتر بشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ناخواسته دارمش نمیدونم چکار کنم نگه دارم یا نه.وضع مالیمون بد نیس ولی حوصله ام نمی‌کشه.

با همسرت مشورت کن عزیزم 

بعدشم شده دیگه 

حالا گیرم پشیمونم هستی اون یه تیکه از وجودته اصلا درمورد بیخیال شدنش فکر هم نکن 

اصلا هم نگو ناخواسته بوده 

ناخواسته دارمش نمیدونم چکار کنم نگه دارم یا نه.وضع مالیمون بد نیس ولی حوصله ام نمی‌کشه.

نگه دار دیگه امیدت بخدا باشه.. سعی کن قوی بمون. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من دلم واسه مامان بابام میسوزه تازه جهیزیه خریدنسیسمونیو میخوان چیکار کنن🤦‍♀️🥲

عزیزم چیزای خیلی واجب رو بگیر 

اصلا اتاق بچه رو نباید پر کرد که بشه در اینده خوشحالش کنی 

اما اگه همه چی بگیری و بی نیاز باشه بچه واقعا افسرده میشه 

در اینده چون همه چی داره چیزی برا قافلگیری نمیمونه 

بستگی به خودت داره 

فرزند دوم روی رابطه زناشویی شما هم میتونه تاثیر بگذاره چون الان باید دوتا بچه رو سرگرم کنی بهشون رسیدگی کنی و تایم خیلی کمتری نسبت به یک فرزند برای خودتون دارید 

در ضمن باید ببینید همسرتون از آوردن فرزند دوم راضی هست یا خیر و باید یک توافق دو طرفه داشته باشید 

باید ببینید که توی خانوادتون هستند کسایی که بعد از فرزند دوم بتونی رو کمکشون حساب کنی مخصوصا همسرت چون این زایمان خیلی با زایمان اولت فرق داره و تو علاوه بر نوزادت باید حواست به فرزند اولت باشه

در حال حاضر و در آینده میتونی نیاز های فرزند اولت رو برطرف کنی ؟

آیا از نظر مالی میتونید یک خانواده ۴ نفره رو اداره کنید ؟

شرایط شغلی تون چه شکلی هست آیا امنیت شغلی دارید ؟ خودتون شاغل هستید ؟ بعد از تولد فرزند برنامه تون برای کارتون چی هست ؟

اتفاقات غیر منتظره زیادی ممکنه بعد از تولد فرزندتون بیفته باید براش برنامه ریزی کنید 

و آخرین نکته اینه که سبک زندگی شما با بچه دوم کاملا عوض میشه شما شرایط تغییر سبک زندگی رو دارید ؟