2777
2789
عنوان

Hpv😔

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 64 پست
اره از راه های فهمیدنش پاپ اسمیر

مرسی عزیزم

من جدیدا پاپ اسمیر دادم و مشکلی نشون نداد و توی قسمت hpv هیچ علامتی نزده بود

به نظرت این برای منفی بودن hpv کفایت میکنه و یا جداگانه باید تست hpv بدم ؟؟؟

از بس تو نی نی سایت دیدم ، خیلی میترسم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
پاپ اسمیر سرطان دهانه رحم رو تشخیص میده که ممکنه دلیل این سرطان سه فاکتور خطرناک ویروس پاپیلومای انس ...

ممکنه اصن زگیل مشخصی طرف نداشته باشه بخواد نمونه برداریی بشه ازش فکرکنم اینجور مواقعم همون داستان پاپ اسمیره 

شما نمیدونی زگیل حتما چندتایی در میاد یا یدونه اییم میتونه باشه برا یکسال یدونه مونده باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزممن جدیدا پاپ اسمیر دادم و مشکلی نشون نداد و توی قسمت hpv هیچ علامتی نزده بودبه نظرت این بر ...

به قول این دوستمون پاپ اسمیر بیشتر میگه ک شما دور از جون با زگیل به مرحله ی سرطان رسیدین یا نه ک اگه منفی یعنی هنوز درگیر سرطان نشدین ولی خب احتمالا ازمایش دیگه ایی هم باشه برید بپرسین من اطلاعات کاملی ندارم

ممکنه اصن زگیل مشخصی طرف نداشته باشه بخواد نمونه برداریی بشه ازش فکرکنم اینجور مواقعم همون داستان پا ...

ممکنه یکی باشه ممکنه چندتا... ممکنه به سرعت تکثیر بشه و ممکنه نه. بسته به نوعش و شرایط بدن فرق داره

ناراحت نباش... دیگه شده... پیگیری کن و درمان.... همیشه که به سرطان منجر نمیشه... درمان داره .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دارو داره. ویروسش تا ابد توی بدن می مونه اما غیر فعال میشه با دارو اینا

ممکنه یکی باشه ممکنه چندتا... ممکنه به سرعت تکثیر بشه و ممکنه نه. بسته به نوعش و شرایط بدن فرق داره

اخه من یکساله متوجه یچیز گوشتی در نزدیکی مقعدم ک (مث منگوله های پوستی هست در قسمتای چروک بدن درمیاد شدم) بعد تازگی درگیر یبوست شده بودم رفتم دکتر برای شقاق و یبوست معاینه ام کرد ولی چیزیی درمورد اون نگفت بااینکه احتمالا دیدتش دیگه رومم نکرد بپرسم گفتم ببینم چیزیی نباشه فق دکتر بهم گفت چقدر مقعدت چروکه

اخه من یکساله متوجه یچیز گوشتی در نزدیکی مقعدم ک (مث منگوله های پوستی هست در قسمتای چروک بدن درمیاد ...

نمیگن معمولا.... مگه اینکه علت مراجعه به دکتر دقیقا بررسی همون باشه.... مثلا دوستم آزمایش سلفری داد جوابش که اومد فرستاد ببینم دکتر گفته بود منفیه و بچه سالم یعنی داون نیست. اما توی آزمایشش دیدم که بچه xyyبود و دکتر بهش نگفته بود همین الانم مادره نمیدونه

نمیگن معمولا.... مگه اینکه علت مراجعه به دکتر دقیقا بررسی همون باشه.... مثلا دوستم آزمایش سلفری داد ...

ولی جالب اینجا بود ک به مشکلات واژنم اشاره کرد به لابیاها گیر داد درصورتی ک من برای شقاق و همورویید رفته بودم

یعنی بچه دوستتون مشکل داره ولی نگفتن😐 

اخه من یکساله متوجه یچیز گوشتی در نزدیکی مقعدم ک (مث منگوله های پوستی هست در قسمتای چروک بدن درمیاد ...

در این مورد مقاله زیاد خوندم و تصویر انواع زگیل دیدم .‌‌‌‌‌حدس میزنم زگیل باشه برو نمونه برداری بشه و آزمایشات مخصوص انجام بشه. هم خیال خودت راحته هم اگه حدسم درست باشه میری پیگیری درمان... Hpvبیشتر از ۱۰۰ نوع فاکتور داره ۳ نوعش خطرناکه... همون خطرناکشم صددرصد منجر به سرطان نمیشه. فقط احتمال ابتلا رو چندبرابر میکنه. اگه زیر ۲۷ سال باشی امکان اینکه سیستم ایمنی بدنت از بین ببرتش زیاده

در این مورد مقاله زیاد خوندم و تصویر انواع زگیل دیدم .‌‌‌‌‌حدس میزنم زگیل باشه برو نمونه برداری بشه ...

شما خودتون چی خوندین اگه فضولی نباشه؟

خودمم زیاد درمورد زگیل خوندم و تصاویر دیدم مال من بیشتر شبیه منگوله پوستی بود به قول دکترم چین چروک مقعدم زیاد دارم 

نکه مجردم میترسم پیگیر بشم رابطه ام داشتم قبلا در گذشته

ولی جالب اینجا بود ک به مشکلات واژنم اشاره کرد به لابیاها گیر داد درصورتی ک من برای شقاق و همورویید ...

مشکل حاد نه... ببین سلفری سه نوع تریزومی رو بررسی می کنه و این بچه هیچکدوم رو‌نداشت و جواب آزمایش منفی بود. اما تو آزمایش دو چیز دیگه هم بود یکی جنسیت که پسر بود دومی یه سندرومی به اسنم ابرمرد یا سوپرمن.... بچه های اینجوری سالمن اما بسیار تنومند میشن حتی با وجود پدر و مادر ریزجثه... کمی یادگیری پایین.... دیر به حرف میان به قولی دیر زبون باز می کنن

شما خودتون چی خوندین اگه فضولی نباشه؟خودمم زیاد درمورد زگیل خوندم و تصاویر دیدم مال من بیشتر شبیه من ...

نترس مجرد هم باشی... به کسی چه... از رابطه پوست با پوست  هم ایجاد میشه. من هنر خوندم. بی ربطه میدونم... فقط یک ترم مامایی خوندم که انصراف دادم رفتم معلمی هنر . یعنی تربیت معلم.... اما احتمال درگیری خودم به این بیماری باعث شد مطالعه کنم. سال ۹۰

منم مبتلا شدم درمان شدم و دیگه زائده ها برنگشتن