2777
2789
اره تازشم پدره باهاش دست داشته باهاش تیکه تیکه کرده انداختنش چندجا توفیلم وقتی میرفت ملاقات پسرش داش ...

بنظرم تو داستان واقعی هم همدست داشته از ترس اینکه اونا رو لو بده نگفته یبار اعتراف کرده با میله بارفیکس زده تو سر دختره حتی بازسازی صحنه جرمم کردن بعد زده زیر حرفش گفته نه از پله سر خورده بعد من ترسیدم تو پلاستیک پیچوندمش اخه کدوم آدم عاقلی چنین کاری میکنه اگه کو.نش گوهی نبود دختره رو میبرد بیمارستان

بنظرم تو داستان واقعی هم همدست داشته از ترس اینکه اونا رو لو بده نگفته یبار اعتراف کرده با میله بارف ...

اره باباش توملاقاتش توزندون میگه بابا هیچ وقت اعتراف نکن حتی اگه بردنت پای چوبه دار نترس فقط نمایش برای اینکه بترسوننت بحرف بیارنت بعد دیدی توواقعیت که پشت درزندان داشت داد میزد بابا حقیقت وبگو منظورش بگو که من اومدم خونه کمکت کردم تیکه تیکش کردم انداختم چندجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیشب فیلمشو رو فلش دیدم 

یه پسری به اسم سروش با دختری به اسم ارغوان دوست هست ۶ ماه قبل از کل ماجرا ارغوان با دوستان خود به کویر میرود و عکس های از خود میگردو دوست ارغوان بی اجازه میرود و عکس هارا برای خود میفرستد و بعد هم با خطی ناشناس تمام عکس های نامناسب ارغوان را برای سروش ارسال میکند و بعد تمام عکس ها در دانشگاه منتشر میشود و سروش با ارغوان دعوا میکنند بعداز همه این ماجرا ها روزی ارغوان صبح بعد از صبحانه با مادرش از خانه خارج و به خانه سروش میرود سروش بیست سال داشت و سر یه موضوعی با ارغوان بحث میکند و بعداز روی عصبانیت ارغوان را میکشد پدر سروش از همسر قبلی خود طلاق گرفته باهمسری جدید ازدواج کرده و چمدون های او را برای مدتی از او میگیرد سروش به پدر خود میگوید و پدر او بعد از کشتن ارغوان او را تکه تکه کرده و درچمدان در سطل زباله می اندازد و بعد از شستن خانه کمی خون خشک شده از ارغوان پیدا میشود و به پدر و مادر ارغوان در جلسه دادگاه گفته میشود و از ان زمان به بعد حکم سروش اعدام است

خلاصش.🥀ساخته شده بر اساس داستان واقعی 

غزاله شکور و ارمان عبدالعالی

اگه دوست داشتید لایک کنید حرفمو

من دیشب فیلمشو رو فلش دیدم 

یه پسری به اسم سروش با دختری به اسم ارغوان دوست هست ۶ ماه قبل از کل ماجرا ارغوان با دوستان خود به کویر میرود و عکس های از خود میگردو دوست ارغوان بی اجازه میرود و عکس هارا برای خود میفرستد و بعد هم با خطی ناشناس تمام عکس های نامناسب ارغوان را برای سروش ارسال میکند و بعد تمام عکس ها در دانشگاه منتشر میشود و سروش با ارغوان دعوا میکنند بعداز همه این ماجرا ها روزی ارغوان صبح بعد از صبحانه با مادرش از خانه خارج و به خانه سروش میرود سروش بیست سال داشت و سر یه موضوعی با ارغوان بحث میکند و بعداز روی عصبانیت ارغوان را میکشد پدر سروش از همسر قبلی خود طلاق گرفته باهمسری جدید ازدواج کرده و چمدون های او را برای مدتی از او میگیرد سروش به پدر خود میگوید و پدر او بعد از کشتن ارغوان او را تکه تکه کرده و درچمدان در سطل زباله می اندازد و بعد از شستن خانه کمی خون خشک شده از ارغوان پیدا میشود و به پدر و مادر ارغوان در جلسه دادگاه گفته میشود و از ان زمان به بعد حکم سروش اعدام است

خلاصش.🥀

جالب اینجاس کلی آدم اومده بودن دم جایی که قراره حکم اجرا شه میگفتن بخشش بخشش😐

خیلی دلم برای خانواده دختره سوخت.. اعصاب خرد کن تر پدر پسره بود. در هر صورت یه بلایی سر دختر مردم آورده چه کشته باشه چه نکشته باشه. به جای شرمنده بودن َطلبکار هم بود، حتی حاضر نبود کمی از موضع خودش بیاد پایین 

خیلی دلم برای خانواده دختره سوخت.. اعصاب خرد کن تر پدر پسره بود. در هر صورت یه بلایی سر دختر مردم آو ...

پدر ارمان هم تو زندگی واقعی همینطوره استوری میزاره بیگناه پسرمو کشتن و... مگه شهر هرته پسرش زده یه نفرو با میله بافیکس کشته دی ان ای غزاله رو میله بوده هزارتا سند و مدرک داشتن هنوزم از رو نمیرن

یه دختر پسر با هم دوست بودن پسره دختره رو به قتل میرسونه 🥲بعد پدر پسره کمکش میکنه جسد دختره رو ناپد ...

چرا ب قتل میرسونه آرمان 

و اینکه مگه بعدش پدر آرمان اعتراف میکنه؟ ک اینا ساختن 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چرا ب قتل میرسونه آرمان و اینکه مگه بعدش پدر آرمان اعتراف میکنه؟ ک اینا ساختن

نمیدونم چرا به قتل رسونده

نه پدر ارمان نه تنها اعتراف نکرده بلکه هنوز معتقده آرمان بیگناه کشته شده فیلمش الهام گرفته از داستان ارمان و غزالس عینا همون داستان نیست اون قسمتو خودشون اضافه کردن احتمالا

امشب ساعت ۹ دیدم تا حالا توشوکم و انگار یه میخ تو وسط مغزمه نمیذاره تکون بخورم حتی نتونستم بخوابم از سردرد دوتا مسکن خوردم🤕بخصوص که فهمیدم بر اساس داستان غزاله و ارمان بوده

بنظرم تو داستان واقعی هم همدست داشته از ترس اینکه اونا رو لو بده نگفته یبار اعتراف کرده با میله بارف ...

تابلوعه بابا بچه ۱۸ ساله چه میدونسته جسدو چکارکنه زنگ زده باباجونش که پزشک بوده انگار با یه دکتر پزشک قانونی میگن همون شب تماس ۴۵دقیقه ای داشته (تو ماجرای واقعیش) بعد حتی پسره به یه دوستش هم زنگ زده گفته غزاله رو کشتم و اونم اومد کمکش انگار.بعد میگن فقط یه جلسه این دوتا شاهد اومدن دادگاه بعد از اون دیگه ندیدنشون رفتن خارج کشور هم دکتره هم پسره دوست ارمان عبدالعالی