2777
2789
عنوان

شوهرم میگه💔💔🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 31 پست
طلاق بگیری چی بشه ،چیزی عوض میشه؟ سعی کن رو شوهرت کار کنی اونو عوض کنی

تو هتوز نمیدونی این مَردا عوض بشو نیستن؟ 🤨

فقط عُمرش به فنا میره 

هروقت شوهرِ آشغال من عوض شد ، مال این خانومم میشه 😤😤

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط س ک س و خوردن

ن تازه یادشون میفتت پول جمع کنن. خونه بخرن کاشین بخرن پس انداز کنن. تو مجردی که فقط عیاشی و رفیق بازی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

طلاق نگیر گلم حرفم بهت بر نخوره حرف طلاق همش از ضعیفیه

روش کار کن ازش تن تن بخواه 

برو ابرو هاتو درست کن ژل لب بزن البته اگه لب ابرو نداری 

من خودم چون ادکلونا گرونن دلم نمیاد بخرم ولی عطر میخرم خوش بو ملایم 

همسر منم اینجوری بود ولی فقط برای لباس اینا بعد رفتم از همسایه خواهرم که مغازه لباس فروشی داره قسطی میخرم زودم خودش حساب میکنه تیکه تیکه تموم میشه مجبوره

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

طلاق نگیر گلم حرفم بهت بر نخوره حرف طلاق همش از ضعیفیهروش کار کن ازش تن تن بخواه برو ابرو هاتو درست ...

میخوام ازین به بعد برم مستقل شم و علاوه بر پول خودم پول اونم خرج کنم 

دیگه خسته شدم از بس آدم ارومی بودم

تو هتوز نمیدونی این مَردا عوض بشو نیستن؟ 🤨فقط عُمرش به فنا میره هروقت شوهرِ آشغال من عوض شد ، مال ا ...

هیچ کاری نشد ندارع فقط باید راهشو پیدا کرد ،هر معمایی راه حلی داره 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

میخوام ازین به بعد برم مستقل شم و علاوه بر پول خودم پول اونم خرج کنم دیگه خسته شدم از بس آدم ارومی ب ...

میدونم درکت میکنم بخدا چی میکشی ولی راهشو پیدا کن طلاق بده 

تنهایی بدتر از این‌است باور کن

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

هیچ کاری نشد ندارع فقط باید راهشو پیدا کرد ،هر معمایی راه حلی داره

من تجربشو دارم که گفتم 

بعضیا مریضن راه حل ندارن 

فقط باید بمیرن که از دستشون راحت بشیم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

من تجربشو دارم که گفتم بعضیا مریضن راه حل ندارن فقط باید بمیرن که از دستشون راحت بشیم

من ب نظر شما احترام میذارم ،ولی منم همینجا ی کاربر آز من راهنمایی خواست بعنوان جنس مخالف و کارساز بود 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

من ب نظر شما احترام میذارم ،ولی منم همینجا ی کاربر آز من راهنمایی خواست بعنوان جنس مخالف و کارساز بو ...

ممنون 🙏

اِنشاالله برای این کاربرم کارساز باشه 

ممنون 🙏اِنشاالله برای این کاربرم کارساز باشه

همه آدما مثل هم نیستند ،اونایی که نمیخوان عوض بشن ،در واقع ی مشگلی دارن که مقاومت میکنن والا ما انسانیم و برای خوب زندگی کردن نیاز ب تغییر در زمانهای مختلف برای شرایط پیش رو داریم ،و نمیشه با یک رویه تا آخر عمر زندگی کرد

همه آدما مثل هم نیستند ،اونایی که نمیخوان عوض بشن ،در واقع ی مشگلی دارن که مقاومت میکنن والا ما انسا ...

درسته حق با شماست ، مثل شوهرِ آشغال من که مقاومت میکنه 

ببخشید میپرسم مشکل مالیه،؟

خواهش میکنم ، نه مشکل مالی نداره ، 

خیانت میکنه