2777
2789
عنوان

با چی میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 32 پست
ضخیم نمیشن زشت بشه؟

نمیدونم،خب قراره تا اخر عمرم بالای لبمو شیو کنم چه موهای نازکی داشته باشع چه زخیم پس فرقی نمیکنه موهاش زخیم بشه یا نه🫠

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم داری ها اون از تاپیک قبلی اینم از این

واا بی ادب خانوادت بهت ادب یاد ندادن؟

والا سوال میپرسی کسی حواب نمیده اینطوری حداقل از صد تا بادید به ده تا حواب درست میرسی

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
با موچین

دونه دونه؟

یا خدا یه روز طول میکشه که

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
من اولین و اخر باری ک کرم موبر زدم ب بدنم ۳ سال پیش بود ک گوه بخورم دوباره بزنم کارم ب امپول کشید

چرااا اخه

من نمیتونم برم ارایشگاه هودمم بلد نیستم بند بندازم

تیغم میگن موهارو زمخت میکنه

میمونه کرم موبر

بی ادب تویی یا من صبر کن گزارش بزنم برات

معلومه توو

گزارش بزن ببینم ب کدوم جهنمی میرسی

فضول باشی اگ خیلی کار داری از سر فضولی تاپیک بقیه نیا 

واا عجب گیر ادمایی افتادیما

وکس بزن دختر کرم مو بده

خودم میشه تو خونه بزنم؟

وسیله ای چیزی میخواد؟قیمتش چنده؟

اینا ضخیم نمیکنه ؟

چرا ولی من چون با بند اصلاح کنم جوش میزنم مجبورم از تیغ استفاده کنم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵