2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 117 پست
لیسانسم

لیسانس چی ؟

خب گیرم رفتی اونجا با این شرایطت چطوری میخوای دووم بیاری ؟ وقتی مهارت نداشته باشی و زبان بلد نباشی بهت کار نمیدن . وقتی هم شاغل نباشی , دانشجو هم نباشی کلا از کشورشون دیپورتت میکنن

مگه فقط ب اینه ک پات برسه اونجا 

اونجا برسی , تازه چالش هات شروع میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه موسسه میشه بگی

نمیشناسم چون من تمام دوستانم از طریق دانشگاه اقدام کردند و رفتند. این بورسیه رو جدیدا از یکی از دوستانم شنیدم، تو نت سرچ‌کنید و آنلاین با چند موسسه در تماس باشید و نهایتا یکی رو انتخاب کنید

مگه من گفتم می‌خوام برم خارج هر روز با یه دختر باشم یعنی

از حرف زدن هرکی مشخص شما هیچ برنامه ریزی تحصیلی یا شغلی برای مهاجرت نداری درنتیجه فقط می خوای بری برای خوش گذرونی که متاسفانه این جوری سرچند ماه برت می گردونن حتی اگه بری

از حرف زدن هرکی مشخص شما هیچ برنامه ریزی تحصیلی یا شغلی برای مهاجرت نداری درنتیجه فقط می خوای بری بر ...

خانوم محترم  چرا قضاوت میکنین حالا درسته اونجا کشور آزاده  ولی من اهلش نیستم 

آقا 
خانوم محترم چرا قضاوت میکنین حالا درسته اونجا کشور آزاده ولی من اهلش نیستم

پس برای چی می خواید تشریف ببرید می خواید تحصیلاتتونو ادامه بدین یا قصد شغلی خاصی دارید که تو ایران نمی شه انجامش داد اگه این طور خب از همون راه تحصیلی یا شغلی برید دیگه چرا بازی با دختر مردم