2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم فکر کنم ۲۹ سالم بود عمل کردم لطفا عملش کنین راحت بشه خیلی خیلی چیز مزخرفیه بعد از عمل واقعا زندگی بهشت میشه والا بعد از عمل دو سه روز درد داره بعدش راحت میشع  

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

اصلا نگران نباش خیلی عمل راحتیه راحت میشه طفلی از خرخر کردن بی اشتهایی مرتب مریض شدن

اره واقعاشب هااصلادرست نفس نمیکشه فکرکن توخواب چقدربراکشیدن اکسیژن توریه هاش تلاش میکنه

اره واقعاشب هااصلادرست نفس نمیکشه فکرکن توخواب چقدربراکشیدن اکسیژن توریه هاش تلاش میکنه

پسر منم همین بود بشدت لاغر بود الان ماشالا کلا تو یخچال سپری میکنه روزها رو 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

قبلش کلی بهم سرم میزدن تا فرداش ک رفتم داخل اتاق عمل واقعا پزشک خیلی مهربونی بود موقع ک میخواستن بیهوشی رو تزریق کنن پرستاره کلی باهام حرف زدتا   گفتم خوابم میاد دیگه رفتم خواب موقعی ک چشامو باز کردم تو آسانسور بودم داشتم میرفتم بخش کلی گلوم میسخوت حتی نمیتونستم حرف بزنم و اط طرفی خوابم میومد  اما از شدت سوزش  بود نمیدونم یا درد کلی گریه کردم و خوابم نمیبره ولی خوابیدم چون بیهوشی  قوی بود

من ۹ سالم بود وقتی عمل کردم موقعی ک  اومدیم خونه  

خواهرم برام اسباب بازی ک آرزو داشتمو خریده بود اون یکی دیگه کلی رانی  خریده بود بابام بستنی میخرید هی چون من گشنه بودمو هیچ نمیتونستم بخورم 😂کلی مهمون  داشتیم تا ی چت ماهی نتونستم  غذاهای سفت بخورم و مامانم دمپخت درست می‌کرد  اصن احساس می‌کردم  مزه غدا رو میفهمم همه هم بهم میگفتن صدات تغیر کرده با اینکه قبل عمل میترسیدما اما با وجود اون خانوم دکتر مهربون ک هی لیمو می‌کشید  وپرستارای خوب و خوانواده ام تجربه ی خوبی بود 

من ۹ سالگی عمل کردم اصلا دردی نداشتم حین عمل یا بعدش

خیلی عمل راحتی بود

بعدش هم کلی بستنی خوردم

اما چون فامیل نمیدونستن فقط بستنی ساده میتونم بخورم مدلای دیگه می گرفتن و سهم خواهرا میشد

البته کلی گشنگی کشیدم

فکر کن توی مهمونی خانوادگی سفره چیدن از اینجا تا کجا بعد من هیچ!

بدتر اینکه نمیشد حرف بزنی حرفامو می نوشتم

بعد از یه هفته هم تازه غذاهای پوره شده میتونستم بخورم