ی مدتی میشد ک جوین های تلگرام افت کرده بود بخاطر همین پیامرسان های داخلی
سر همین این بازی مسخره رو راه انداختن
همتون سرکارین
مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخمخورده و زمخت شود🕊️🤍✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همشون کیف پول اضافه کردن و شما سرکاری 😂😂 انشالا ک پول میشه قیمت خوبیم میگیره
هر هر هر هر
سرکار چی ام دقیقا؟؟؟؟؟
انشالله ناامید نشی و تا پنج سال دیگ ام انگشت بزنی رو صفحت
مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخمخورده و زمخت شود🕊️🤍✨
عزیزم من انگشت کردم رو صفحه ام سی تومن دفعه قبل گرفتم ب شما چی رسید این وسط ؟؟؟بشین نذرو دعا ک ایشال ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
بذارش جلو آینه دوبرابر شه
نه اتفاقا دعا و نذر و نیاز میکنم ی مقدار وضع مالیت خوب شه ک اینجور چیزا رو باور نکنی
دوست من با همین انگشت زدن تو نات کوین ۷۶میلیون پول به جیب زد
من از نات کوین خبر ندارم
همستر رو میگم
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بذارش جلو آینه دوبرابر شه نه اتفاقا دعا و نذر و نیاز میکنم ی مقدار وضع مالیت خوب شه ...
😂😂😂😂😂
منم از خدا میخام یکم از دل سیاهیت کم کنه عزیزم ❤️
اینکه ب مردم چیزی برسه چیزی از تو کم نمیکنه اگ علاقه ای نداری وضع مالی در حد عالی داری ک خداروشکر کاری ب کار مردم نداشته باش ناامیدشون نکن اگ پول شد و حتی اگر ی نفر بخاطر شما ادامه نداد مدیونش میشی
😂😂😂😂😂منم از خدا میخام یکم از دل سیاهیت کم کنه عزیزم ❤️ اینکه ب مردم چیزی برسه چیزی از تو کم نمی ...
کدوم دل سیاهی؟ چرا یجوری حرف میزنی ک انگار قطعا قراره همستر بازا پولی دستشونو بگیره؟ اینکه من از خیلی جاها شنیدم فقط ملتو سرگرم کردن و وقتشونو تلف میکنن و اومدم اطلاع بدم دل سیاهیه؟؟ خوش بحال تو ک دل گنده و قلب بزرگی داری ک مردمو تشویق میکنی ب کار بیهوده
ی درصد شما فکر کن الکیه و شما مدیون میشی
عزیزم اونی ک تو این رباتاس خودش میدونه یا میشه یا نمیشه و اینکه ربات قبلیم خیلی از اون فالور بالا ه ...
اوکی بابا
ب کارت ادامه بده