2777
2789
عنوان

همستررر بااازا میایید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 30 پست
الان شما نا امید شدی؟ قصد نداشتم نا امیدتون کنم برام سوال پیش اومد مگه قراره لیست بشه؟ اینستا میگن ا ...

من نمیشم چون از اون ربات قبلیه ک بود همه میگفتن الکیه سی تومن پول گرفتم ولی ممکن بقیه ناامید بشن اینستا زر زیاد میزنع 😂😂😂

وقتتو حروم کردی فقط 

ی مدتی میشد ک جوین های تلگرام افت کرده بود بخاطر همین پیامرسان های داخلی 

سر همین این بازی مسخره رو راه انداختن 

همتون سرکارین

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هم پروفیت رو ببر بالا هم سکه‌هاتو

چون قطعی معلوم نیس کدوم مهمه فقط در حده یه حدس هس که میگن پروفیت مهمه 

بیت‌کوین نات کوین اینا هم طول کشیدن لیست شن، بنظرم همستر انقد طول میدن تا بعضیا دیگه بازی رو دنبال نکنن اما دیر یا زود داره لیست شه

۱۴۰۴/۷/۱۸

وقتتو حروم کردی فقط ی مدتی میشد ک جوین های تلگرام افت کرده بود بخاطر همین پیامرسان های داخلی سر همین ...

همشون کیف پول اضافه کردن و شما سرکاری 😂😂 انشالا ک پول میشه قیمت خوبیم میگیره 

همشون کیف پول اضافه کردن و شما سرکاری 😂😂 انشالا ک پول میشه قیمت خوبیم میگیره

هر هر هر هر 

سرکار چی ام دقیقا؟؟؟؟؟ 

انشالله ناامید نشی و  تا پنج سال دیگ ام  انگشت بزنی رو صفحت  

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

هر هر هر هر سرکار چی ام دقیقا؟؟؟؟؟ انشالله ناامید نشی و تا پنج سال دیگ ام انگشت بزنی رو صفحت

عزیزم من انگشت کردم رو صفحه ام سی تومن دفعه قبل گرفتم ب شما چی رسید این وسط ؟؟؟

بشین نذرو دعا ک ایشالا پول نشه😂😂😂😂

عزیزم من انگشت کردم رو صفحه ام سی تومن دفعه قبل گرفتم ب شما چی رسید این وسط ؟؟؟بشین نذرو دعا ک ایشال ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

بذارش جلو آینه دوبرابر شه 

نه اتفاقا دعا و نذر و نیاز میکنم ی مقدار وضع مالیت خوب شه ک  اینجور چیزا رو باور نکنی 

دوست من با همین انگشت زدن تو نات کوین ۷۶میلیون پول به جیب زد

من از نات کوین خبر ندارم 

همستر رو میگم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بذارش جلو آینه دوبرابر شه نه اتفاقا دعا و نذر و نیاز میکنم ی مقدار وضع مالیت خوب شه ...

😂😂😂😂😂

منم از خدا میخام یکم از دل سیاهیت کم کنه عزیزم ❤️ 

اینکه ب مردم چیزی برسه چیزی از تو کم نمیکنه اگ علاقه ای نداری وضع مالی در حد عالی داری ک خداروشکر کاری ب کار مردم نداشته باش ناامیدشون نکن اگ پول شد و حتی اگر ی نفر بخاطر شما ادامه نداد مدیونش میشی 

😂😂😂😂😂منم از خدا میخام یکم از دل سیاهیت کم کنه عزیزم ❤️ اینکه ب مردم چیزی برسه چیزی از تو کم نمی ...

کدوم دل سیاهی؟ چرا یجوری حرف میزنی ک انگار قطعا قراره همستر بازا پولی دستشونو بگیره؟ اینکه من از خیلی جاها شنیدم فقط ملتو سرگرم کردن و وقتشونو تلف میکنن و اومدم اطلاع بدم دل سیاهیه؟؟ خوش بحال تو ک دل گنده و قلب بزرگی داری ک مردمو تشویق میکنی ب کار بیهوده 

ی درصد شما فکر کن الکیه و شما مدیون میشی 

کدوم دل سیاهی؟ چرا یجوری حرف میزنی ک انگار قطعا قراره همستر بازا پولی دستشونو بگیره؟ اینکه من از خیل ...

عزیزم اونی ک تو این رباتاس خودش می‌دونه یا میشه یا نمیشه 

و اینکه ربات قبلیم خیلی از اون فالور بالا های اینستا گفتن الکیه و باعث شد خیلیا ادامه ندن ک یکیشم خودمم ولی پول شد ما ریسکشو پذیرفتیم یا میشه یا نمیشه 

عزیزم اونی ک تو این رباتاس خودش می‌دونه یا میشه یا نمیشه و اینکه ربات قبلیم خیلی از اون فالور بالا ه ...

اوکی بابا 

ب کارت ادامه بده

2790
2778
2791
2779
2792