2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم. چرا اینقد دیر

از کجا متوجه شدین پرانتزیع؟

دختر منم از قسمت زانو به پایین پاهاش حالت پرانتزی داره اما خیلی مشخص نیست و طرز گذاشتن پاهاشم مشکلی نداره

باید پیگیر باشم؟

اهان فک کردم ۱۹سال. حیفه توروخدا زودتر ببرش

قراره ببرم 

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

دخترم ۲۱ماهشه پاهاش پرانتزیه

عزیزم نترس درست میشه

پسر من یه پاش پرانتزی بود یه پا سالم روی پای پرانتزی میلنگید 

یادمه ۲/۵ساله شد چقدر ارتوپد و کار درمانی میبرمش و گریه میکردم 

یه روز تو کاردرمانی یه خانم پخته هفتاد ساله سکته کرده بود  و میومد اونجا برای فیزیو تراپی 

بهم گفت چرا پسرت رو میاری گفتم شرایطش اینجوره گفت بردار ببر خونه بچه ات رو دو بار که توپ شوت کنه و بزرگتر بشه و بازی کنه خوب خوب میشه

اول چهارسالگی کاملا مشکلش برطرف شد

الان هم یه پسر ۱۵ ساله قد بلند و سالم ورزشکاره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
از کجا متوجه شدین پرانتزیع؟دختر منم از قسمت زانو به پایین پاهاش حالت پرانتزی داره اما خیلی مشخص نیست ...

پنجه پاهاشو ب داخل میذاشت.پیش یه ارتوپد ببر مطمعن شو ازش

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.
عزیزم نترس درست میشهپسر من یه پاش پرانتزی بود یه پا سالم روی پای پرانتزی میلنگید یادمه ۲/۵ساله شد چق ...

من پاهام پرانتزی بود انقد هم توپ شوت کردم چرا درست نشد

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

عزیزم نترس درست میشهپسر من یه پاش پرانتزی بود یه پا سالم روی پای پرانتزی میلنگید یادمه ۲/۵ساله شد چق ...

خدا براتون حفظشون کنه هزار ماشاءالله. 

بخدا دیگه داغون شدم امروز از مطب تا خونه حدود ۲ساعت توماشین بودیم حتی یه کلمه نه من حرف زدم نه شوهرم سرم داره از درد میترکه 

نگران نباش عزیرم منم بچه بودم اینطوری شد ... ینی ۵/۶ یالگی شروع شد ۲ سال کفش پوشیدم با زانوبندای مخ ...

وای خیلی طول میکشه من میمیرم.هرروز ک به دخترم نگاه میکنم افسرده ترمیشم

خدا براتون حفظشون کنه هزار ماشاءالله. بخدا دیگه داغون شدم امروز از مطب تا خونه حدود ۲ساعت توماشین بو ...

حالتو میفهمم منم خیلی گریه میکردم  چون یه پاش اینجور بود کامل رو اون یک پا میلنگید بسختی نوبت گرفتم پیش دکتر شاهچراعی بردمش 

فقط براش ۱۰۰ جلسه کاردرمانی نوشت ۶ جلسه بیشتر نبردمش

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
حالتو میفهمم منم خیلی گریه میکردم چون یه پاش اینجور بود کامل رو اون یک پا میلنگید بسختی نوبت گرفتم ...

کدوم شهرین؟ من بردم پیش دکتر آقاپور تو بابل فقط چندتا حرکت اصلاحی نشونم داد گفت اینو باهاش انجام بده

وای من ازعمل میترسم

چرا حالا تحت نظر نگهش دار شاید طوری نبود. مال اون طفل. معصوم اندازه انبردستی باز بود. اینقدرم دختر خوشگل و خوش زبونی هست. خداروشکر درست شدو دو سانت قدش با عمل بلندتر شد