2777
2789
عزیزم من تاپیک هاتو خوندم فک کنم تاپیک قبلی ترکید. برات دعا میکنم فقط دعا میکنم خدا خودش گره هاتو ب ...

ممنون گلم

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه ایناس من هر دو نصب کردم عیناً مثل همن

اسم شخص و والدین ( هر ۳ اسم = ملاک اسم مستعار هست ( چه در شناسنامه آمده باشد چه نیامده باشد ، حتی اگر فقط اسم شناسنامه ای داره ( چه اسم شناسنامه ای اگر صداش می زنن ؛؛؛ چه اسم مستعاری که صداش میزنن تفاسیری داره : 

* حتما نام مادر شخص را وارد کنید و از نوشتن نام حوا به جای نام مادر خودداری شود .

* اسامی که ه آخر دارن ( به جز روزبه ) ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ  میده (   َ   ِ  ُ  چون مصوت هستن و به تنهایی حساب نمیشن ) مثلاً الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای  ِ  میده پس الاهه میشه الاهِ ( جای الهه الاه را وارد میکنیم ) ، سمانه میشه سمانِ ( سمان را وارد میکنیم ) ، کاوه میشه کاوِ ( کاو را وارد میکنیم ) ، 

* گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ( اما در این برنامه ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای  ِ  میده پس لهره میشه لهر ) البته خود برنامه هم گچپژ رو ۰ میزنه اما در گوگل برای گچپژ اعدادی را قرار داده که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد ، از طرفی در سایت آزمون مزاج اختری هم جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درست تره .