2777
2789

۹۰ درصدم پسر میخان ایا این روشها نتیجه میده ؟در طول زمان نسبت دختر پسر مساویه مگر بشر دخالت کنه مثل چین که الان کمبود زن برا پسراشون دارن بگید چه راهی رفتید ؟چی میخاستید ؟نتیجه داد.

من رژیم غذایی داشتم و روز تخمک گذاری اقدام ولی دخملی شد

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش هر کی تلاش کرده بیاد بگه ببنیم تا چه حد درست در میاد. من خودم فوقش در حد رژیم و روزا رعایت کنم ب ...

دیگه میخوای چکار کنی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

فامیل مام خودشو کشت دو تا پسر داشت دختر میخاست همه دکترام امیدوارش کرده بودن تا قبل سونوگرافی کلی کش مو تل و وسیله دخترونه خرید الان پسرش ۲ساله هست هنوز داره به دخترای ملت کش مو میده 

بچه ها راسته که میگن دخملا میرن میچسبن سمت چپ رحم مادر از همون اول؟اگه اره منو امیدوار کنید😖

نه خرافاته.من دخترم همش سمته راسته...اصلا به خرافات توجه نکن منو کشتن سر جنسیت بچم ..فکر کن ۳ بار رفتم تعیین جنسیت دکی گف دختره اونوخ این خرافاتیا هی بهم میگفتن حالتات شبیهه بارداریه پسره ..طبق حرفه عوام تمام حالتای بارداریه پسرو دارم اما آخرین بار ک رفتم دکتر بهم گفتن ۱۰۰درصد دختره..هیچ چیز مثه سونو دقیق نیس اصلا به حرفای دیگران توجه نکن ک سمت چپه دختره یا چیزای دگ

به یاد پارسال دوران بارداریم💖
دیگه میخوای چکار کنی

اخرژیم و روز خاص کاری نداره بعضیها میرن دکتر و سونو برا رژیم دکتر مخصوص من همینارم میگم حدسی ادم رعایت گنه هر چی خدا صلاح دونست من بی دکتر و دارو منظپرمه

دختر خاله منم رف تعیین جنسیت برای پسر کاملا تحت نظر بود فکر میکرد بچه تو شکمش پسره حتی آزمایش تیتر بتا که داده بود دکترش گف از رو تیتر بچت پسر اما سونو آنومالی ک رف گفتم ۱۰۰درصد دختره 😅😅😅 

به خدا اینا فایده نداره هرچی خدا بخاد همون میشه..من خودم از اول عاشق دختر بودم قلبا میخاستم بچم دختر بشه و شد خداروشکر😍

به یاد پارسال دوران بارداریم💖

تو قرانم اومده . و من خودم خیلی موارد دیدم اصرار بیش از حد به کاری شاید اتفاق بیفته ولی اگه صلاح خدا نباشه بد میاد تو زنذگی بازم میگم اصرار بیش از حد که برا جنسیت کلی دوا درمون کنی 

منو شوهرمم دوست داشتیم بچه اولمون پسر باشه تو این اپیکیشن های بارداری  خوندم نوشته بود  یه آیه از سوره نور هست قبل از نزدیکی بخونید و اگه نیت کنین اسم پسرتون محمد یا علی بزارین حتما پسر میشه ما هم این کارو  کردیم قبل از نزدیکی هم چیزای گرم خوردم مثل خرما امام صادق هم گفتن خوردن گلابی توسط مردباعث میشه بچه پسر بشه خلاصه من این کارو کردم وشد حالا دقیقا نمیدونم ربطی داشته یا نه ولی بی حکمت هم نبوده جالبیش اینجاست ما نیت کردیم اسم بچمونو علی بزاریم و روز مبعث به دنیا اومد! 

منو شوهرمم دوست داشتیم بچه اولمون پسر باشه تو این اپیکیشن های بارداری  خوندم نوشته بود  یه ...

درسته شما فقط دعا و چند تا کار ساده کردی من منظورم اونایی هستن که کلی خرج و دوا و دکتر و زمان میذارن بچه پسر یا دختر بشه