2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش سونو هم میدادی.درکت میکنه دردش وحشتناکه😥انشاالله زودتر خوب شی

اره میخاستم بمونه امروزبرم حالم بدبودهمسرم نزاشت گفت الان بریم نمیتونم اینجوری ببینمت نگفتم بهش خوب نشدم😔روم نمیشه بگم بریم دکتردیگه

😣😣ببخشیداسوزش ادراردارم مثانم شدیددردمیکنه تامیرم سرویس ازدردمیمیرم تایکی دوساعت بعدخوبم بازتامیرم ...

عزیزم احتمالا شما سیستیت دارید

انتی بیوتیکش سیپروفلاکسوسین هستش که دکتر باید تجویز کنه

اما بهترین درمانش اینه که تا میتونی آب بخور و مایعات.ادویه جات و شکلات رو پرهیز کن.

اره میخاستم بمونه امروزبرم حالم بدبودهمسرم نزاشت گفت الان بریم نمیتونم اینجوری ببینمت نگفتم بهش خوب ...

رو شدن نداره دختر خوب.از سلامتیت که واجب تر نیست

برو حتما

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
😢😢موندم برم پیش دکترزنان یان اخه دیشب داروکلی دادی دکترددیگه باامپول ک زدم

احتمالا اگر حالت خیلی بد باشه انتی بیوتیک تزریقی هم بهت میدن.ولی من بهت توصیه میکنم آب زیاد بخور، هر وه قدر بیشتر ادرار کنی بهتر میشی و عفونت مثانه ات برطرف میشه... .تجربه به من ثابت کرده که اگر یه کیسه داروهم بهت بدن تا وقتی آب زیاد نخوری و ادرارت زیاد نشه این سوزش ادراری برطرف بشو نیست متاسفانه... .

حداقل ۲ لیتر آب در روز یا بیشتر

اگه لرز هم داری حتما عفونت ادراری من قبلا اینجوری شدم . باید ازمایش بدی تا مطمین شی . مایعات زیاد بخ ...

اره عرق سردمیکنم یاعرق گرم😣😣دردمثانم شدیده قدم بازنمیشه

اره.همش سرویس بودم معذرت ا س ه ا ل م بودم😢😢خیلی کمردردوزیردلم دردمیکنه قدم بازنمیشداصلا

اگر جیشت میسوزه عفونت داری و اصلا هم انتی بیوتیک نخور فقط گوش کن چی بهت میگم

عرق کاسنی بخر با تخم بارهنگ یک استکان عرق کاسنی با یک ق مرباخوری  تخم بارهنگ یک ق م عسل بریز توش دو بار در روز یکبار صبح ناشتا یکبارم شب قبل از خواب بخور تا ده روز علائمت میره ولی تا بیست روز هنوز خوب نشدی و باااااااااید ادامه بدی

احتمالا سهل انگاری کردی عفونتت شدید شده

احتمالا اگر حالت خیلی بد باشه انتی بیوتیک تزریقی هم بهت میدن.ولی من بهت توصیه میکنم آب زیاد بخور، هر ...

هیچ وقت اینطورنمیشدم نمیدونم چرادیشب یهواینجورشدم سیفیکسیم وهیوسین ۱۰بادوتامپول دادیکم بهتربودم بازگرفت دردش ازصبح