2777
2789

بچه ها دلداری بدینـ  اخه حس میکنم دیگه نمیتونم عاشق شم و دیگه نمیتونم  به کسی حس داشته باشمــیا میترسم بعد ها اگر نفر دومی اومد   همش ادم سابقتو ذهنم باشه

ــبیایید  بگید  نفر دوم زندگی کسی رو دیدید خییییلیبهتر اولی باسه  و خوشبخت تر شده باشه؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میشه. من وقتی از زندگی سابقم داشتم می اومدم بیرون انگار که آخر دنیا بود. انگار که قلبمو از سینه میکشیدن بیرون. دلم میخواست به هر قیمتی حفظش کنم.

بعد 4 سال با بهترین آدمی که میشد ازدواج کردم.

خواهر من سر نداشتن تفاهم و دخالت خانواده طرف طلاق گرفت و طلاق نگرفته از در و دیوار براش خاستگار میریخت 

و الان خداروشکر بهترین همسر و داره هم ار نظر قیافه و هیکل. هم اخلاق و ادب... هم شغل و سرمایه 

هردو کارمندن و همکار هم دیگ

خداروشکر ک طلاق گرفت و نموند بسوزه و بسازه  بهتره کار عمرشو کرد

عزیزم من تو ازدواج اولم خیلی اذیت شدم دوقلو هم داشتم،با همسر خسیس،بی خیال، روابط اجتماعی صفر، تازه دست بزن هم داشت البته فقط منو کتک میزد،اما بعد دو سال که ازش جدا شدم یه نفر وارد زندگیم شد که دنیام کلا تغییر داد،الانم یکساله ازدواج کردیم از نظر مالی یکم سخت میگذره ولی از نظر روحی و روانی خیلی عالیم،درکش بالاست دقیقا فردی که تو پیری و کوری میشه روش حساب کرد.

آره میشه. من وقتی از زندگی سابقم داشتم می اومدم بیرون انگار که آخر دنیا بود. انگار که قلبمو از سینه ...

تو چند سالگی با دومی اسنا شدید؟

خداییش صادقانه بگو برای اولی دلتنگ نمیشی که حالت بد شه؟ 

فعلا فکر دومی نباش برو روان و آسیبهایی که بهش خورده رو درمان کن

درمان نمیسه نفس اتون از جا گرم بلند میشه فکنم همچین تجربه ای ندارید که اینقدر راجت میگید

خواهر من سر نداشتن تفاهم و دخالت خانواده طرف طلاق گرفت و طلاق نگرفته از در و دیوار براش خاستگار میری ...

عاشق شوهر اولیش بود؟

افسرده نشد بعد طلاقش؟

ـالان نطر شچیه میگهشوهر دومم بهتره؟

عزیزم من تو ازدواج اولم خیلی اذیت شدم دوقلو هم داشتم،با همسر خسیس،بی خیال، روابط اجتماعی صفر، تازه د ...

به لحاط عاطفی دلت برای اولی تنگ نمیشع؟

اگه بفهمی ازدواج مجد  کرده  بهم نمیریزی؟

به دومی چی؟ حس بیستری داری؟