2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 34 پست
یکم درد پریود دارم واین که شکمم انگار مثل تبل سفت شده و سمت چپ واژن درد میکنع

پس برو دکتر ، پیش همون دکتری که میخوای زایمان‌کنی 

درد پریودی داشته باشی باید شیاف استفا‌ه کنی 

برات سونو مینویسع ببینه داخل رحمه یا نه 

بعد میگه شیاف بزن

شیاف هم خیلی خوبه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس برو دکتر ، پیش همون دکتری که میخوای زایمان‌کنی درد پریودی داشته باشی باید شیاف استفا‌ه کنی برات س ...

همون روز اول که فهمیدم رفتم دکتر سونو واژنی گرفت خارج زحمی نبود  روز اول بتا ۷۰۰بود ۴۸ساعت بعد ۱۷۰۰

بزار ۸ هفته کامل برو که استرس نگیری

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
منم امروز میرم دیگه واقعا استرس داره دیونم میکنه

الان بری که چیزی معلوم نیست

بعد میای بدتر استرسی میشی

شما قراره ۹ ماه تجربه های مختلف تو بارداری داشته باشی

باید استرستو کنترل کنی

و صبور باشی

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

شما تازه امروز شش هفته رو تموم کردی نرو سونو زوده....چون منم رفتم و بهم گفتن قلب تشکیل نشده و احتمالا پوچه برو ده روز دیگه برگرد چقددر استرس الکی کشیدم و گریه کردم ولی بعد هشت هفته رو که تموم کردم رفتم هک قلب تشکیل شده بود هم همه چیز نرمال بود....شما که الان انقدر استرس داری بری و خدایی نکرده مثل من بهت بگن احتمال پوچی هست که دیگه بدتر میشی

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
الان بری که چیزی معلوم نیستبعد میای بدتر استرسی میشیشما قراره ۹ ماه تجربه های مختلف تو بارداری داشته ...

همون دیگه نمیتونم سر اولیم همین بودم الانم دقیقا انگار بارداری اولمه دست خودم نیست کلا اینجوریم استرس دارم مدام اظطراب تپش قلب

شما تازه امروز شش هفته رو تموم کردی نرو سونو زوده....چون منم رفتم و بهم گفتن قلب تشکیل نشده و احتمال ...

اره خیلی سخته چند سال پیش همین جوری شد بارداری  پوچ داشتم

همون دیگه نمیتونم سر اولیم همین بودم الانم دقیقا انگار بارداری اولمه دست خودم نیست کلا اینجوریم استر ...

اگه باردار بودید به دکتر بگید که این استرستون کنترل بشه 

ریلکس باش همه چی بهتر پیش میره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫