2777
2789
عنوان

گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 26 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ب نظرم دست نگه دار 

وقتی مرددی 

ریاضی دروسش تحلیلی هست پایه ریاضی و تحلیلت باید قوي باشه

تجربی حفظیاش بیشتره 

ریاضی میتونی بری سمت رشته های مهندسی 

تجربی شاخه پزشکی 

ریاضی متقاضی هاش کمتر هستن

تجربی بیشتر و رقابت سنگین تر

بیشتر فکر کن 

بیین تو دانشگاه چه تیپ رشته هایی دوست داری

من زیست و ریاضی و فیزیکم بیست بود، دوستم مامانش اجبارش کرده بره تجربی ولی من از اینکه اومدم ریاضی شاد و شنگول بودم اون الان دندونپزشکه من ی فوق لیسانس بیکار، اینده شغلی و مستقل بودن خیلی مهمه، رشته ریاضی تو ایران رفتن خیلی کار اشتباهی هس شک ب دلت راه نده بزن تجربی

میری دهم

بله

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
ریاصیت چطوره مدرسه مشاور نداره

چرا داره

از هرکی میپرسم میگه اول علاقه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
انسانی بخون میشی معلم بهتره که

انشانی خشم نمیاد

چی دوست داری

من کلا از ریاضی و تجربی خوشم میاد

میخوام برم یه رشته که آیندم تضمین بشه