2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولهه بزرگهههه اسمش گذاشتم تدی کرم رنگدومی عین خودشه تیدا سومی تپلی 😅😅چهارمی لئو پنجمی لو لو

بنده خدارو تو این سن نمی‌ذاستین باردار بشه اونم پنج قلو

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

وای خدا ،کاش میشد از حرکاتشون بازیهاشون شیر خوردن هاشون عکس بدی، انقدر خوشم میاد از نی نی حیوونا خیل ...

حرکاتشون واقعا خنده دار 

بلخصوص الان که راه رفتن درستی بلد نیستن رو سرامیک خونه لیز میخورن 

وقتی باهم دعوا میکنن لیز میخورن 

خنگ بازی شون 

یا بغلی بودنشون

حسادتشون بهم دیگه 

من کلا پریودام خیلی بده اگه بهم بگن یه روزی دلیل مرگت میشه باورم میکنم 😂😂 فکر کنم تا بخوام هفتادتا ...

😂حالا من از اولش از اونایی بودم که کم و بیش دردش میگیره بعد یه احمقی بهم گفته بود دختری که پریودیش درد نداره نازاست منم 

اون موقع بچه بودم خودمو میزدم تا دردم بیاد یوقت بی بچه نمونم😂😐

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

😂حالا من از اولش از اونایی بودم که کم و بیش دردش میگیره بعد یه احمقی بهم گفته بود دختری که پریودیش ...

وایییی 😂 نشنیده بودم تا حالا اینو بخدا که من راضی بودم نازا باشم اینقدر هر ماه درد نکشم 

خواب بودم

همسرم بنده خدا سرش انقد بد خورد به کابینت ک بیدار شدم دیگه خواب نرفتم

رفتیم پایین تو خیابون تو ماشین یه چیزی برداریم ساعت ۲ شب یهو یه ماشینی وایساد کنارمون حلیم نذری بهمون داد دستش درد نکنه 😅❤️

قسمتون بود حلیم گیرمون بیاد انگار😅

وایییی 😂 نشنیده بودم تا حالا اینو بخدا که من راضی بودم نازا باشم اینقدر هر ماه درد نکشم

😂پریودی مختو تعطیل نکنه صلوات

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد