2777
2789
عنوان

عکس چت📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3003 بازدید | 42 پست
قند تو دل آدم آب میشه چند وقته ازدواج کردین؟ الهی همیشه همین شکلی بمونین😍🧿🧿

۱۵ سال ناقابل🙈

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😔اینا واس قبلانه حالا رابطمون شکر آبه انگار اخراشه بعد چهار سال

آدم همیشه فک می‌کنه اخرشع دیگه 

ولی بنظرم بعد چهار سال بازم میتونید از قبل قشنگ تر درستش کنید 

من آخری باری که فک کردم آخراشع واقعا از دستش دادم به مدت دو ماه.  ولی وقتی قسمت باشه بازم درست میشه 

انشالله اگه به صلاح هم هستین برای هم بمونین🥰

خداااایا. مردم براتون که😍🧿توروخدا فردا اسفند دود کن. من ک چت گذاشتم خودم استرس گرفتم. الان برا شم ...

مرسی مهربونم‌ شما لطف داری ان شاالله همیشه خوشبخت و سلامت باشید 😍😍 چشم‌ ممنون🙏🙏🧿🧿

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بهم گفت پدرش موافق ازدواج ما نیست حالا همش بحث داریم

والا پدر مال ما هم مخالف بود. هنوزم که هنوزه زیاد موافق نیستم. مطمعنم اگه قسمت باشه حتی بعد دوری هم باز برمیگردین ب هم

والا پدر مال ما هم مخالف بود. هنوزم که هنوزه زیاد موافق نیستم. مطمعنم اگه قسمت باشه حتی بعد دوری هم ...

انشالا که اینطور باشه واقعا اگه تمام بشه داغون میشم

تو این مدت که اینو فهمیدم نزدبک یکساله 

از 57 کیلو شدم 52

😂😂کسی که همچین حرفایی میزد میخواد بره تمام بشه بره

نزار بره 

به دو طرف بستگی داره 

نمیتونه یا طرفه تمومش کنه.  مطمعنن ببینه چقد میخوایش نمیره    منتها پسرا برا ازدواج نیاز دارن محکم تر بهشون ثابت شه که چقد میخوایمشون 

مثلا بگو یا تو. یا تا آخر عمر منتظرت میمونم😢😑😁

نزار بره به دو طرف بستگی داره نمیتونه یا طرفه تمومش کنه. مطمعنن ببینه چقد میخوایش نمیره منتها پس ...

😂حس میکنم خودش نمی‌خواد چون داشتیم موردش حرف می‌زدیم یهو گفت راستی فردا صبح باید بیدار شم و یهو بدون خداحافظی غیب رفت

انشالا که اینطور باشه واقعا اگه تمام بشه داغون میشمتو این مدت که اینو فهمیدم نزدبک یکساله از 57 کیلو ...

عزیزم. خیلی درکت میکنم چون این روزا رو تجربه کردم.  

به زور نامزد یکی دیگه کردنم.  حتی اونموقع هم فقط واسم آرزوی خوشبختی کرد.  ولی وقتی دید یخاطرش چقد تلاش کردم و از اون موقعیت ازدواجی عالی گذشتم اونم به خودش اومد

میدونم خیلی سخت میگذره بهت. ولی با غصه خوردن که حل نمیشه.  آروم باش و به فکر حل کردنش باش.   

بعدم اگه نشد بمونه درکش کن. بعضیا واقعا نمیتونن بلد نیستن رو حرف خانواده وایسن. بعضی ها هم هرچی تلاش میکنن نمیتونن.   درکش کن و در نهایت اگه قسمتتم نبود بهش اطمینان بده که با عشق جدا میشی. اینجوری همیشه فکرش درگیرته و احتمال اینکه برگرده و حل کنه مسائل رو بیشتره

باید ببینه چقدر زیاد ارزش داری که واست صب کنه و بجنگه.  مبادا کاری کنی که فکر کنه حق با خانوادشه

😂حس میکنم خودش نمی‌خواد چون داشتیم موردش حرف می‌زدیم یهو گفت راستی فردا صبح باید بیدار شم و یهو بدو ...

بنظرم تو تلاشتو کن. که چند سال بعد به خودت نگی ای کاش بیشتر برای رسیدن به عشقم تلاش میکردم 

شد شد نشد بالاخره یه روز دلی نسیبت میشه که بگی خداروشکر که اون یکی نشد

2790
2778
2791
2779
2792