2777
2789
عنوان

پوست سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 30 پست
رنگ بقیه جاهای بدن هست دیگه. اگه با روش هایی مثل ژیلت شیو کنی بخاطر حساس بودن بیکینی و کلفت شدن موها ...

متاسفانه واسه من رنگ بقیه جاهای بدنم نیست پس با این حساب تنها دلیلش باید ژیلت باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم چه مدت استفاده کنم؟ از عطاری باید بگیرم؟

خواهش میکنم💙

مدتش رو من نمیدونم خودمو مامانم  ۳،۴ ماه هستش که استفاده میکنیم. مامانم که تیرگی نداره کلا اما تجربه شخصی خودم رو گفتم چون تیرگی آرنج و زانو و قوزک پام خیلی کمتر شده.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

متاسفانه واسه من رنگ بقیه جاهای بدنم نیست پس با این حساب تنها دلیلش باید ژیلت باشه

بله. 

من از اول بلوغ مامانم اصلا اجازه استفاده از ژیلت رو بهم نمیداد و با روش های دیگه شیو میکردم ولی بعدش یهو پوستم حساس سد و مجبور شدم یک سال از ژیلت استفاده کنم ثاسه همین یکم تیره شد اما نه اینکه سیاه بشه. 

من هم پوستم سبزه مایل به سفیده همون سبزه روشن😅

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بله. من از اول بلوغ مامانم اصلا اجازه استفاده از ژیلت رو بهم نمیداد و با روش های دیگه شیو میکردم ولی ...

واسه تو تیره نیست؟ سبزه مایل به روشن چیه؟ ببین من دست و پاهام خیلی سفیده بدنمم نسبت به صورتم روشن تره کلا صورتم خیلی تیره است الان منظورت از سبزه مایل به روشن اینه 

واسه تو تیره نیست؟ سبزه مایل به روشن چیه؟ ببین من دست و پاهام خیلی سفیده بدنمم نسبت به صورتم روشن تر ...

بیکینی نه اینکه خیلی تیره باشه یکم از بقیه جاهای بدنم تیره تر اون هم فقط بخاطر اون یک سال استفاده از ژیلت. 

سبزه مایل به روشن منظورم اینه که نه خیییلی سفیدم نه سبزه ام ی چیز بین این دو تا

درستش میشه کرد؟ و اینکه فکر نکنم تو ژنمون باشه بخاطر مراقبت نکردن از پوست هست به نظرم )برای افراد سف ...

نه عزیزم بیشترش ژنتیکه 

بالا رفتن سن هم باعثش میشه 

تنها چیزی که باعث تیرگی بیشتر میشه ، همیشه لباس زیر پوشیدنه اما تاثیر آنچنانی هم نداره 

ربطی به رنگ پوست نداره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من فقط آرنج و زانوم تیرس خیلی هم رو مخه..راه حل ندارین؟

۱ . تونر گلیکولیک اسید اوردینری 

۲ . لوسیون روشن کننده بایودرما

۳ . ضدلک راکوتن + لوسیون اوره پرودرما + ضدآفتاب 

یکی از این راه ها رو امتحان کنید 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
۱ . تونر گلیکولیک اسید اوردینری ۲ . لوسیون روشن کننده بایودرما۳ . ضدلک راکوتن + لوسیون اوره پرودرما ...

صددرصده؟رفتم دکتر روشن کننده درمالیفت داد یک ماهه دارم استفاده میکنم دریغ از یک کوچولو تغییر

صددرصده؟رفتم دکتر روشن کننده درمالیفت داد یک ماهه دارم استفاده میکنم دریغ از یک کوچولو تغییر

رآه حل سوم پیشنهاد شده توسط پزشک داروسازه عزیزم 

اینجا رو نگا👇

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا