2777
2789
عنوان

اونایی که اهل آرایشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کرمپودر گابرینی ، منم این مدلشو دارم اگه میخوای خوب سفید کنه شماره ۱۰۱ ش رو بگیر

ممنون عزیزم پنکیک شماره چند بگیرم‌؟ 

مارال هستم_نی نی یار جان عمت تعلیق نکن                  {تنها کاربری من}
اینم پنکک گابرینی ، حتما ویدیو های تست اینارو تو گوگل ببین کاوراشون عالیه ولی پنککش یکم سنگیه

پنکیک شماره چند بگیرم که خوب باشه.

مرسی عزیزم برا چی خوبه ؟

هم پوستتو خیلی طبیعی سفید میکنه هم ابرسانیش خیلی خوبه ، بری فیلمای تستشو ببینی میفهمی قشنگ انگار پوست طبیعیه خودته ، میگن به مرور هم که استفاده میکنی پوست خودتم روشن میشه حالا من چون تازه دارم ازش استفاده میکنم نمیدونم و

۱ خوبه ولی اگه خیلی میخوای سفید بشی جای کرم پودر و پنکک ، کانسیلر بگیر

کانسیلر گرفتم زیاد خوب نبود تازه مارک گرون گرفتم فکر کنم همونا بهتر باشه  

کرم پودر و پنکیک و اون کرم گاوی. سر هم تقریبا چقدر میشه؟

کانسیلر گرفتم زیاد خوب نبود تازه مارک گرون گرفتم فکر کنم همونا بهتر باشه کرم پودر و پنکیک و اون کرم ...

فک کنم حدود ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن بشه ، بعد یا کرم مودر بگیر یا پنکک جفتش خیلی به کار نمیاد باز خودت میدونی 

میتوین بی بی کرم هم بگیر اون قیمتش خیلی بهتر در میاد دیگه پول ضد آفتا و ابرسان و کرمپودرم نمیخواد جدا جدا بدی

فک کنم حدود ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن بشه ، بعد یا کرم مودر بگیر یا پنکک جفتش خیلی به کار نمیاد باز خودت میدون ...

عزیزم من یه چیز روزانه میخوام استفاده کنم که خیلی کاور بده پوست رو روشن کنه یکی هم برا عروسی که با هم خیلی کاور داشته باشه پوست رو روشن بکنه 

آبرسان و ژل و پرایمر و صابون ابرو و ضدآفتاب بیرنگ هم میخواستم الان شما منو گیج کردی   

عزیزم من یه چیز روزانه میخوام استفاده کنم که خیلی کاور بده پوست رو روشن کنه یکی هم برا عروسی که با ه ...

آها خب من گفتم اقتصادی تر باشه بی بی کرم برات ، ببین کاورش که اندازه کرمپودر زیاد نیست مثل ضد افتاب رنگی میمونه .

ابرسانم که بهت گفتم دیگه همون کرم شیر الاغ که عکسشو گذاشتم ابرسانیش خیلی خوبه ، سرم طلای ایمیجز هم خیلی خوب پوست رو آبرسانی میکنه حالا ببین خودت کدومو بهتر میخوای ، 

پرایمر جومتام ، صابون ابرو ریزش میاره ژل بگیری بهتره ، ضد آفتاب هم لاسنون و گارنیر خوبه 

ایناییه که خودم استفاده کردم راضی بودم حالا بازم تحقیق کن

آها خب من گفتم اقتصادی تر باشه بی بی کرم برات ، ببین کاورش که اندازه کرمپودر زیاد نیست مثل ضد افتاب ...

کاری به پولش نداشته باش یه چیز خوب میخوام گفتی جفتش زیاد به کار نمیاد ؟ 

کاری به پولش نداشته باش یه چیز خوب میخوام گفتی جفتش زیاد به کار نمیاد ؟

نه چون اگه جفتشو باهم بزنی خیلی رو پوستت سنگین میشه جوش میزنی ، کاورش انقدر بالا هست که یکیش کفایت کنه