2821
2789

۱۶ چون از هرچی جنس نره بدم میاد

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چون گفتی ب ازدواج فکر نمیکردین قرار بود مدت کوتاهی باهم باشین منظورم این بود چجور موندگار شد

آها

از همون اولش خیلی باه‍م راحت بودیم ، بحثی پیش میومد سعی میکردیم خیلی زود و منطقی حلش کنیم ،درمورد ناراحتی هامون حرف میزدیم و به هم فرصت میدادیم، بعد از همون اول رابطه امونو الویت گذاشتیم نسبت به دوستامون ( باور کن نصف رابطه هارو دوستا خراب میکنن)

بعد یه مدت انقد به هم وابسته شدیم و دیدیم اخلاقامون به هم میخوره دیگه رسمیش کردیم

20 توی رابطه هستم خیلی راضیم به نظرم وقتش بود یک عشق پاک تجربه کنم که خداروشکر با یک ادم سالم و خوب دوست شدم که هر روز کمک میکنه تا اون چیزی که میخوام بهش برسم و تلاش کنم 

آهااز همون اولش خیلی باه‍م راحت بودیم ، بحثی پیش میومد سعی میکردیم خیلی زود و منطقی حلش کنیم ،درمورد ...

خوشبخت باشی عزیزم 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
خخخخ....وای امروزچقد من با تو چت داشتم.....ممدخطر

اره مخصوصا اون تاپیکه که حدود ۱ ساعت حرف زدیم😂

دیشب هم این موقه ها بود با یه نفر از همین موقع ها تغریبا ۹ یا ۱۰ شب بود که تا ساعت ۱۲ شب حرف زدم😂

20 توی رابطه هستم خیلی راضیم به نظرم وقتش بود یک عشق پاک تجربه کنم که خداروشکر با یک ادم سالم و خوب ...

افرین خیلیا رابطه بد داشتن میگن بده ولی رابطه سالم و پاک باعث رشدت میشه.قبلش با کسی آشنا نشدین اصلا ک ببینید چجوریه؟

اره مخصوصا اون تاپیکه که حدود ۱ ساعت حرف زدیم😂 دیشب هم این موقه ها بود با یه نفر از همین موقع ها تغ ...

اره اینجا طبیعیه.... برو خونتون شبخیر ،😝🤣🙋

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

آدم درست فاز ارتباط این مدلی نمیگیره اگرم بخواد کاری کنه صرفا آشنایی برا ازدواجه

منم منظورم همین ازدواجه .ماشالله اینجا همه مریم مقدس و مذهبین فقط میگن هر کی مستقیم اومد خواستگار بدون آشنایی هیچی پاشیم بریم ازدواج کنیم 😕