2777
2789
عنوان

شام 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 39 پست
دروغ میگیمن تازه ۹شب تصمیم میگیرم شام چی درست کنم دیگه فوقشبخام زود شام بخوریم ۱۰ونیم

منم شوهرم ۸ میاد میره حموم تا دربیاد من شام میذارم . اگه خورشتی باشه یا غذایی باشه تایم زیاد بخواد از ظهر شروع میکنم . ماهم ۱۱ اینا میخوریم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم شوهرم یبار گفت دوس ندارم .امشب ازش میپرسم دوباره

اااا اینجوری با فیله‌مرغ و... هم‌ نمیخوره یعنی؟ 

فیله رو مزه دار کن، من کنارش پیاز هم‌سرخ کردم دیدم حتی بعضیا کشمش هم میریزن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اااا اینجوری با فیله‌مرغ و... هم‌ نمیخوره یعنی؟ فیله رو مزه دار کن، من کنارش پیاز هم‌سرخ کردم دیدم ح ...

بعضی ها رشته خالی میپزن . مامان من مثلا درست میکرد کنارش خورشت قیمه درست میکرد . یا بعضی ها خالی با ترشی میخورن . نمیدونم فقط یبار گفتم بگیریم با برنج قاطی بشه به صرفه س گفت دوست ندارم

بعضی ها رشته خالی میپزن . مامان من مثلا درست میکرد کنارش خورشت قیمه درست میکرد . یا بعضی ها خالی با ...

مامان من یه ترکیب دیگه‌هم‌ درست میکنه عدس و رشته و سیب زمینی نگینی یعنی اصلا برنج نمیریزه اونم‌ خوشمزه است لعمتی😋😋

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مامان من یه ترکیب دیگه‌هم‌ درست میکنه عدس و رشته و سیب زمینی نگینی یعنی اصلا برنج نمیریزه اونم‌ خوشم ...

آره اونم شنیدم . ببین یه غذاهایی رو من خودم تو بچگی بدم میومد حس میکردم خیلی فقیرانه ن🤦‍♀️🤦‍♀️ کله جوش عدس پلو رشته پلو . اخه عدس پلو رو بدون گوشت و هیچی میخوردن .نهایت هنرشون کشمش بود . از آبگوشت کله جوش بدمون میومد از آبدوغ خیار .کوکو سبزی🤣 . ما یه عصرونه داریم اسمش دویماج .چقدررر بدم میومد .الان هفته ای یبار دویماج درست میکنم اندازه ده نفر درست میکنم با شوهرم میخوریم . همه اینارو ک گفتم الان می میرم واسشون . 

آره اونم شنیدم . ببین یه غذاهایی رو من خودم تو بچگی بدم میومد حس میکردم خیلی فقیرانه ن🤦‍♀️🤦‍♀️ کله ...

اره موافقم منم همین بودم. تبریزی هستی؟ دویماج مامانم درست میکرد اما من بلد نیستم

اره موافقم منم همین بودم. تبریزی هستی؟ دویماج مامانم درست میکرد اما من بلد نیستم

قزوین .دویماجش معروفه و پرملات . واس تبریز فک کنم ساده باشه 

من اینارو میزنم 

نون آب میزنم 

سبزی ، خیار ، پنیر کهنه . گردو خرد شده .پیاز داغ فراوون .گاهی سیب زمینی ریییز خرد میکنم سرخ میکنم میزنم

مرحله آخرم نعنا داغ فراوون . ی ساعت بمونه تو یخچال عالی میشه 

قزوین .دویماجش معروفه و پرملات . واس تبریز فک کنم ساده باشه من اینارو میزنم نون آب میزنم سبزی ، خیار ...

به به چه ترکیب خوشمزه ای، نوش جانتون باشه، باید یکبار امتحانش کنم،‌ ممنون دوست قشنگم😍

به به چه ترکیب خوشمزه ای، نوش جانتون باشه، باید یکبار امتحانش کنم،‌ ممنون دوست قشنگم😍

قربونت نوش جان . کلا تو دویماج نباید خساست ب خرج بدی همه چیزش اندازه باشه .