2777
2789
اگه در گذشته دوران تینیجری دختری باشه ک اینجوری بوده باشه و خب اونم از سر بی تجربگی و خام بودن ولی د ...

قضاوت با خداست. 

اصل حال افراده مگر اینکه سابقه سوئی که داشته اند آثار و نتایجش در آینده امکان تداوم داشته باشه. و غیر از این هم تو وصلت کردن رضایت طرف مقابل در اولویته باید شما رو همون طوری که هستید و بدون دخل و تصرفی بپذیرند.

ان‌شاءالله که عاقبت بخیر باشین.

خب شما ک دختر خوبی هستی مثلا یعنی چی؟ 😂

تعریف از خود نباشه با ادبم و به بقیه احترام میذارم و با اینکه حاضر جوابم ولی خیلی وقتا جلوی خودمو میگیرم که غیر مودبانه جواب کسیو ندم 😁

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعریف از خود نباشه با ادبم و به بقیه احترام میذارم و با اینکه حاضر جوابم ولی خیلی وقتا جلوی خودمو می ...

افرین کار خوبی میکنی از قدیم کفتن ادب از که آموختی از بی ادبان

افرین کار خوبی میکنی از قدیم کفتن ادب از که آموختی از بی ادبان

دقیقا همینطوره 👌🏻❤️✨️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ