2777
2789
۱۸ترم دوم دانشگاهبا اشتباه ترین و عوضی ترین ادم زندگیم

ب نظرم خوبه چیزی از دست ندادی باعث شده بیشتر ادمارو بشناسی

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاقد رل . عقاب تک پر هستم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

16

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

زوده هنوز

الان یکی بهم درخواست دوستی داده   

واقعا فاز این ادم هارو نمی‌فهمم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ب نظرم خوبه چیزی از دست ندادی باعث شده بیشتر ادمارو بشناسی

سه سال از بهترین سالهای عمرمو دادم

خیلی از نظر روحی اسیب دیدم

اعتبار و ابروم جلوی خانوادم بخاطر یه بی شرف رفت

اینقدر داغونم کرد که بعد از ۲۰ سال گاهی یادم که میاد ،نفرت از اون و خودم وجودمو میگیره

ولی خب به قول خودت،تجربه ای بود ،درس و اموزشی توش نهفته بود

سه سال از بهترین سالهای عمرمو دادمخیلی از نظر روحی اسیب دیدماعتبار و ابروم جلوی خانوادم بخاطر یه بی ...

واقعا هس تو الان از کسی مثل من که تاحالا رل نزدنه تو این مسائل با تجربه تری حداقلش اینه آدمای بعدی زندگی تو با دید باز تری انتخاب می کنی 

الان یکی بهم درخواست دوستی داده واقعا فاز این ادم هارو نمی‌فهمم

عجیبه واقعا🤣اینا واقعا اسکلن وقتی کسی ۲۰ سال رل نزده فک می کنن الان یه درخواست بهت بدن قبول می کنی

عجیبه واقعا🤣اینا واقعا اسکلن وقتی کسی ۲۰ سال رل نزده فک می کنن الان یه درخواست بهت بدن قبول می کنی

به خدا 

اسکول تمام 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨