2777
2789
عنوان

چی بگم کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ناراحت میشم میبینم اینقدر راحت میان و تو دل یه نفر و خالی میکنن که کات کن کات کن

چقدر قشنگ میشد قبل از فکر کات و عنوان کردنش و اینکه اینقدر راحت تصمیمگیری کنی صبر میکردی بیشتر میسنجیدیش 

البته اگه به این حد از بلوغ فکری نرسیدین سریع از هر کسی چیزی ببینید دلتون سرد میشه 

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

آخه با ده روز چطور به نتیجه رسیدین که ازدواج کنید؟

نمیدونم از قبل نسبت به هم شناخت داشتین یا نه اگر نه که ده روز آشنایی واقعا خیلی کمه که بخوایین قراره ازدواج بزارین

من الان 6 ماهه با یه دختر خانمی هستم واسه ازدواج ولی باز میگیم زوده واسه تصمیم گیری

البته تو این 6 ماه که با هم بودیم تازگی متوجه شدم که به درد من نمیخوره و قراره باهاش کات کنم

کـــــاربر آقـــا هســـــتم
آره احتمالش هم هست که امید هایی داشته ودیده نمیشه اینجور کرده

اخه عکسمو دید که اومد جلو توقعاتمم بخدا زیاد نیست اصن چیزی نخاستم 

یا از کسی خوشش اومده یا از اول قصد سواستفاده داشته چون دو سه شب پیش استیکرای بد فرستان من گفتم نفرست فهمیده اینکاره نیستم

آخه با ده روز چطور به نتیجه رسیدین که ازدواج کنید؟نمیدونم از قبل نسبت به هم شناخت داشتین یا نه اگر ن ...

نخاستیم ازدواج کنیم ولی هدف دوستی نبود اشنایی به قصد ازدواج بود 

خود شماهم دارین میگین به قصد ازدواج دارین اشنا میشین دیگه 

اخه عکسمو دید که اومد جلو توقعاتمم بخدا زیاد نیست اصن چیزی نخاستم یا از کسی خوشش اومده یا از اول قصد ...

استیکر بد یعنی همون نگاه...مرد نگاهش به دختری که دوستش داره مقدسه واینکارو اوایل به هیچ. وجه انجام نمیده..

مرد
استیکر بد یعنی همون نگاه...مرد نگاهش به دختری که دوستش داره مقدسه واینکارو اوایل به هیچ. وجه انجام ن ...

پس ینی بخاطر همون اینجوری میکنه؟ تا قبلش خیلی مشتاق بود همش میگفت باورم نمیشه قبول کردی اشناشیم پشیمونت نمیکنم هرکاری برات میکنم تا خوشحال باشی 

یهو چیشد😐

نخاستیم ازدواج کنیم ولی هدف دوستی نبود اشنایی به قصد ازدواج بود خود شماهم دارین میگین به قصد ازدواج ...

متوجم چی میگید ما هم هدفمون دوستی نبود واسه ما هم آشنایی به قصد ازدواج بود که...

حالا ایشالله که هر چی خیره واستون پیش بیاد

کـــــاربر آقـــا هســـــتم
عزیرم هیئت چه ربطه به پیام داره اخه

خواهر گل تو این گروه سنی جوونا بیشتر فعال هستن تو هیئت ها ، به خدا اون وسط خیلی تابلوعه که یه نفر گوشی در بیاره و پیام بازی کنه 

نمیدونم تجربه شرکت در مراسم های رسمی و خاص و داشتید یا نه ، حتی سایلنت نکردنش هم یه جور تابلوعه 

اصلا عروسی و مثال میزنم ، اون وسط کلا تحت تاثیر قرار میگیری و زمان زود میگذره 

من فقط میگم سنجیده تر رفتار کن نه بگن چی شد و بگی :

هیچی ۱۰ روز بود اشنا شده بودیم دو رار رفت هییت پیام نداد دلمو زد کات کردم :/

عجیبهههه

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی
خواهر گل تو این گروه سنی جوونا بیشتر فعال هستن تو هیئت ها ، به خدا اون وسط خیلی تابلوعه که یه نفر گو ...

حرفت درسته ولی من حسم بهم دروغ نمیگه این یه چیزیش شد مشکلم هیئتش نیست مشکل اینه من قلبا حس میکنم یه چیزیشه 

عزیزم شما دوست داشتی هستین ولی شاید داری قضاوت ی طرفه می‌کنی شاید واقعا سرش شلوغ باشه 

این سطح توقع بی جا ک باعث شده شما فکر کنی دوست داشتنی نیستی چند روز صبر کن 

ب روش بیار ک نیست چرا نگی مگه چی میشه ؟ 

وقتی شروع یک رابطه عاشقانه انقد سخت گیری باشه ازدواج ک هیچ 

همه اون فانتزی ها رو بزار کنار از ذهنت 

هیچ رابطه ای چیزی نمیشه ک آدم تو ذهنش تصور می‌کنه 

🎀

خواهر گل تو این گروه سنی جوونا بیشتر فعال هستن تو هیئت ها ، به خدا اون وسط خیلی تابلوعه که یه نفر گو ...

التن که دیگه هیئت نیست چی؟

صبح قبل هیئت رفتن نمیتونست صبح بخیر بگه بعد بگه دارم میرم هیئت؟

آخه ۱۰ روزه😑

ملت چندماه اول ذوق دارن بعد ذوقشون می‌خوابه 

خودتو میشناسی دیگه اگه از الان این موضوع اذیتت میکنه بعدا هم بدتر میشه هم حساسیتا و دعواهای تو بیشتر میشه 

حداقل ی ماه بمون ببین چجور آدمیه ۱۰ روزه ک معلوم نمیشه عجله داری😑🥲